ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

“ Harama El Kaldırmaktan Yoruldum “

 

14 Kasım 2021 03:36
“ Harama El Kaldırmaktan Yoruldum “

Malatya Yeşilyurt belediye meclisinde MHP li üye den Şok İstifası:

 

 

         Malatya Yeşilyurt belediye meclisinin MHP li üyesi AKP Zihniyetine tutum ve davranışlarını kast eden açıklamalarla daha fazla harama el kaldıramayacağını belirterek belediye meclis üyeliğinde istifa edeceğini açıkladı.

         Yeşilyurt Belediye Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Hasan Basri Yüksel, "AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Bırakırım meclis üyeliğini zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum." dedi.

 

            Sosyal medya hesabından AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık tarafından hakkında dava açıldığını belirten Yüksel: "Sabah, Sabah Öznur Çalık Hanım'ın mahkeme kararı ile uykumdan kaldırıldım.

           Abla diye yazan Bir bayanın yazısını beğenmiştim ablanın patentinin Öznur hanımda olduğunu bilmiyordum. Benim evde de ablalarım var, fetöcülerinde ablaları var, İP genel başkanı Meral Akşener’e de abla diyorlar.

         Partimde Saime Ablam var. Vay be abla dedin mi TC mahkemeleri Öznur Çalık sanıyor. Cumhur ittifakının Yeşilyurt belediye meclis üyesi olmama rağmen bende kanaat getirdim yargı bağımsız değil.  Öznur Çalık’a ne yazmışsam sözümün arkasındayım, az bile yazmışım. Bundan sonra gerçeklerin, doğruların ne olduğunu hep birlikte göreceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

YORULDUM

 

           Yüksel, "Cumhur ittifakına Zarar gelmesin diye, 50-55 yıldır hizmet ettiğim partime zarar gelmesin diye konuşmuyoruz. İttifakı biz mi yanlış anladık. AKP ne yaparsa yapsın sesimizi çıkartmayacak mıyız? Bırakırım meclis üyeliğini zaten harama, haksızlığa el kaldırmaktan şahsım adına yoruldum." ifadelerine yer verdi.

 

KÖŞE BAŞLARINI ELE GEÇİRMİŞLER

 

           Yüksel açıklamalarının devamında "Bugünden tezi Yok Belediye meclis üyeliğinden ayrılacağım eş, dost ve arkadaşların haberi olsun. Hakkınızı helal edin gerçek MHP'li gibi MHP'li meclis üyesi gibi davranamadığım için hakkınızı helal edin...

         Genel başkanların ittifak anlayışına uymayan, çakal sürüleri Malatya'da, Belediyelerde köşe başlarını ele geçirmişler, kendi çıkarları uğruna cumhur ittifakını yorumluyor, ona göre hareket ediyorlar.

            MHP kimsenin babasının çiftliği değil.  İşkence gören, hapis yatan, şehit veren biziz gerekirse MHP den ihraç edilmeyi bile göze aldım. Davamı MHP’sizde savunurum." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.