ALTIN
 2.498,71
DOLAR
 32,5315
STERLİN
40,6457
EURO
 34,6836

İYİ PARTİ “14 Mart Tıp Bayramını kutladı.”

 

15 Mart 2022 16:27
İYİ PARTİ “14 Mart Tıp Bayramını kutladı.”

 

 

            İyi Parti Malatya il başkanı Hakan YILMAZ yazılı bir açıklama yaparak, sağlık çalışanlarından 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

             Hakan YILMAZ’ ın yazılı açıklaması şöyle “Toplumların sağlıklı yaşamak ve sağlık temelleri üzerinde hayatlarını devam ettirmenin en önemli unsurları, hiç şüphesiz sağlık çalışanlarımızdır. Mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm sağlık personelinin bütün gayreti, kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

            Sağlık çalışanlarımız; karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği, büyük bir özveri ile yürütmektedirler. Birikimleri, eğitimleri ile daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, sağlık sorunlarını gidermek için gösterdikleri çabayı her zaman takdir ile karşılıyoruz.

            Covid- 19 salgınına karşı milletçe yürüttüğümüz mücadelede, sağlık çalışanlarımız en ön saflarda olmuştur. Eşsiz bir fedakârlık örneği ile halk sağlığını korumak adına canla başla çalışmışlardır. Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza minnet ve teşekkür borcumuz vardır.

             Siyasal iktidar her ne kadar doktorlarımızı hedef alan- Giderlerse gitsinler – sözü talihsiz bir söz olarak değerlendiriyor, doktorlarımıza yapılan bu söylemi kınıyoruz.

            Doktor yetiştirmenin ne kadar zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu bizler çok iyi biliyoruz.

            Doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın özlük haklarının derhal verilmesini bekliyoruz. Sağlık çalışanlarımız zaman zaman uğradıkları şiddetin artık son bulması için de yasal düzenlemelerin hemen yapılması, sağlık çalışanlarımızın beklentisidir. Biz İYİ Parti olarak bu beklentinin yerine getirilmesi için her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum”

                                                                                             

Hakan YILMAZ

İYİ Parti Malatya İl Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.