ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Türkiye Diş Teknisyenleri Derneği Federasyonu Başkanlığına; Malatyalı Hüseyin Berktaş seçildi.

 

12 Nisan 2022 01:48
Türkiye Diş Teknisyenleri Derneği Federasyonu Başkanlığına;  Malatyalı Hüseyin Berktaş seçildi.

 

               Ankara da yapılan genel kurulda yapılan seçimlerde Türkiye Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde Malatyalı aday yapılan seçimde kurdeleyi göğüsleyen oldu.

Türkiye Diş Teknisyenleri Dern. Federasyonu Başkanlığına Malatyalı Hüseyin Berktaş seçildi.

              Ankara da yapılan genel kurulda yapılan seçimlerde Türkiye Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu Başkanlığına seçilen Hüseyin Berktaş seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte kendisine oy verenlere teşekkür ederken birlik beraberlik mesajı verdi.

              Ankara da yapılan genel kurulda yapılan seçimlerde Türkiye Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu Başkanlığına seçilen  Hüseyin Berktaş göreve seçilmesinin ardından "Tüm diş Teknisyenlerinin üst kuruluşu olan Federasyonumuzda birlik ve beraberlik içinde sorunlar çözüm arayacağız       Bizi bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.