ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

KHK MALATYA PLATFORMUNDAN ÇGD ZİYARETİ

 

10 Mayıs 2022 04:43
KHK MALATYA PLATFORMUNDAN ÇGD ZİYARETİ

 

 

             Malatya Kanun hükmünde kararname platformu sözcüsü Özlem Gürcü ve arkadaşları Faruk Yoldaş, Fatma Mersin, Hilal Sarımeşeli ve Faruk Söğüt Çağdaş gazeteciler derneğini ziyaret ederek son konumlarla ilgili durumlarını anlattılar.

             Konuya ilk etapta başlayan Faruk Yoldaş “ Türkiye genelin de 150 – 200 binden fazla KHK mağduru var. Bunların içersinde onlarcası hak ettikleri ve berat ettikleri halde göreve dönüşleri yapılmadı.

              O nedenle intihar edenler hastalananlar kahrından ölenler oldu. Bu nedenle çok mağduruz platforma üye olan olmayan KHK mağdurları zalim ve zulüm yönetimler anlayışlar nedeniyle haddinden fazla mağdurlar ve her geçen gün de mağduriyetleri artarak devam ediyor.

              Biz Malatya da 5 bine yakın KHK Mağduruyuz ve bizler direniyor haklarımızı almak için basın camiasına ziyaretlerde bulunuyor bu ziyaretleri de devam ettirecek hak ve hukuki haklarımızı demokratik yollarda aramaya devam edeceğiz “ dedi

              ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen de yaptığı konuşmada “ Öncelikle tüm KHK mağdurlarına ve verdikleri demokratik mücadeleye say6gılar sunuyorum.

                KHK ile işinden gücünden olan tüm mağdurlara herkesin özellikle yöneticilerin bakanların ve Cumhurbaşkanının yardımcı olarak sorunlara çözüm için bir an önce harekete geçmelerini temenni ediyorum.

ÇGD olarak her zaman KHK mağdurlarının yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. “ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.