ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Pütürge Ak Parti Adayı Mikail Sülük Seçim Startını Verdi.

Malatya’nın Pütürge ilçesinde AK Parti Pütürge İlçe Başkan Adayı Mikail Sülük için miting düzenlendi. Burada konuşan Sülük, ilçeye yapılan ve yapılacak olan çalışmaları sıraladı. 

12 Şubat 2024 13:06
Pütürge  Ak Parti  Adayı Mikail Sülük Seçim Startını Verdi.

Ak parti bugün ilk seçim mitingini Pütürge’de gerçekleştirdi. Mitingde konuşan Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, “Yeni dönemle birlikte yarım kalan tüm çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

Ak parti teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerinin ilk mitingini Pütürge’de yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında Pütürge İlçesi’nde düzenlenen mitinge Malatya milletvekilleri, Ak Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, ak parti il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra kalabalık bir grup vatandaş katıldı.

Miting, Malatya Vuslat TV ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Mitingde konuşan Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Depremde hayatını kaybedenlere ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Gerçekten büyük acılardı. Bu süreçte çok sayıda projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz" dedi.

Başkan Sülük, "Yeni dönemle birlikte Pütürge’de yarım kalan tüm çalışmalarımızı tamamlanacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Bizler pütürgemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Namık Gören ise, yerel seçimlerde verdikleri destek için Pütürge halkına teşekkür etti.

Malatya’da depremin yaralarını sararak projeleri hayata geçireceklerini belirten Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, ilçelerle koordineli bir şekilde çalışacaklarına değindi.

Malatya’da tüm kesimin oylarına talip olduğunu belirten Başkan Adayı Er, seçimleri en yüksek oyla kazanarak yeni döneme başlayacaklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.