ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

“Dünyaya Örnek Belediye Hizmetleri Yapacağız”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz koltuklara oturmak için değil, milletimize hizmet etmek için göreve talibiz. 

12 Şubat 2024 08:30
“Dünyaya Örnek Belediye Hizmetleri Yapacağız”

Sadece Türkiye’de örnek bir belediye olmayacağız, dünyaya örnek belediye hizmetleri yapacağız.” dedi.

-“Birileri tarafından bu göreve gönderilmedik”

Melekbaba Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Birileri tarafından bu göreve gönderilmedik. Malatya’daki enkazı kaldırmak için, Malatya’yı depreme hazırlamak için, kalıcı konutları en hızlı şekilde insanımıza kavuşturmak için biz bu göreve talip olduk.  Malatyalılara hizmet etmek için yola çıktık. Milletvekilliği seçiminden sonra bir kenarda oturabilirdim. Ama bunun hesabı var. Cenab-ı Allah insanları alternatifsiz bırakmanın hesabını bize sorar diye biz bu göreve talip olduk.” İfadelerini kaydetti.

-“Dünyaya örnek belediye hizmetleri yapacağız”

Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Ankara’da coşkulu bir aday tanıtım programımız oldu. Türkiye’nin dört bir yanında insanlar akın akın Yeniden Refah Partisi’ne katılıyor. Bu durum Malatya’da da aynı şekilde. Malatya için gece gündüz çalışacağız. Önce vatanımız, sonra şehrimiz Malatya, diyoruz. Halkımız değişim için karar verdiğini söylüyor. Biz koltuklara oturmak için değil, milletimize hizmet etmek için göreve talibiz. Sadece Türkiye’de örnek bir belediye olmayacağız, dünyaya örnek belediye hizmetleri yapacağız.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.