ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener’den Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere İlimize gelen YSK Başkanı Ahmet Yener, Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 

19 Şubat 2024 15:44
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener’den Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

YSK Başkanı Yener, Valilik şeref defterini imzalamasının ardından, Vali Yazıcı ile makamında bir süre sohbet etti.

Kentte yapılan çalışmalara ilişkin Vali Yazıcı'dan bilgiler alan YSK Başkanı Ahmet Yener, ziyaretin ardından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili deprem bölgesinde incelemede bulunduklarını anımsatarak basın açıklaması yaptı.

31 Mart 2024 tarihi için Malatya’da seçim hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden YSK Başkanı “Malatya'daki incelemelerimizde Valimizin, Başsavcımızın, Komisyon ve İl Seçim Kurulu Başkanlarımızın, seçim hakimlerimizin ve personelinin eş güdüm içerisinde çalıştıklarını görmekten son derece mutluyuz. Malatya'daki seçim hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığını görmek bizleri memnun etmektedir. Gelinen son durumu Sayın Valimizle değerlendirdik. Konteyner ve diğer hususlarda da tüm imkanları seferber ettiklerini ve Malatya’nın yaralarını sarmak üzere olduklarını istişare ettik. Malatya’da Seçmen listelerinin kesinleşmesi tamamlanarak seçim konusunda ise tüm hazırlıkların yapıldığını ve büyük ölçüde seçime hazır hale geldiğini gördük. İl Seçim Kurulumuz tarafından konteynerlerin kurulacağı yerlerin belirlenmesine dair gerekli çalışmalar yapılmaktadır." dedi.

YSK Başkanı Ahmet Yener yaptığı basın açıklaması sonrası, misafirperverliğinden dolayı Vali Yazıcı’ya teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.