Tuğba Avcı 2024 Güzelliğin Yılı Olacak
Yaşam, 23 Ocak 2024 19:3110 yıldır bayan güzellik sektörünün içinde olan ve yeteneği ayrıca işe bakışıyla haklı takdir toplayan Tuğba Avcı, 2024 güzelliğin yılı olacak iddiasında bulundu.
Türk kadınının her geçen gün kendine özgüveninin arttığını dile getiren Tuğba Avcı, bakım ve güzellik, aynada gördüğünüz kişi size bunu kazandırır vurgusunu yaptı. Magazin dünyasının ünlülerinin bakımlı kadın yani kendine güvenen kadın bilincini kadınlara aşıladıklarını sözlerine ekleyen Tuğba Avcı, birçok kadının erkeklere örnek olarak bakım konusunda yönlendirdiklerini de sözlerine ekledi.
Asrın mesleği olarak güzellik uzmanlığını işaret eden Tuğba Avcı, Bu işin profesyoneller tarafından yapılması çok önemli, mesleğimiz günden güne kendini yeniliyor her açıdan geliştirip yeni teknolojiler ile her daim gündemde kalıyoruz ifadesinde bulundu. Mesleğinde işindeki başarısıyla kısa sürede tercih edilen güzellik uzmanları arasında listenin başında yer alan Tuğba Avcı “Sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen herkesin güzellik uzmanına ihtiyacı var. Genetiğimiz elbette önemli ama doğuştan sahip olunan güzelliğin koruması ve bakımı bize emanet. Yoksa hiç kimse lekeli ve sorunlu bir ciltle doğmuyor! Sağlıklı bir yaşam tarzı doğru beslenmeyi, formda kalmayı ve bol su içmeyi içerir, Güzellik vücudunuzun içine ne koyduğunuzla başlar, bu nedenle her gün dengeli beslendiğinizden emin olmamız gerekir.
Cilt, güneşin zararlı ışınları, hava kirliliği, stres, sigara dumanı, serbest radikaller, yanlış beslenme, makyaj, zararlı alışkanlıklar gibi birçok etkenden olumsuz etkilenir. Korunması ise oldukça güçtür. Bu nedenle profesyonel bakımların, cilt sağlığı için önemi büyüktür” diyerek sözlerini tamamladı.
Yaşam, 23 Ocak 2024 19:31
Yorumlar (0)
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ'DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUS YIL DÖNEMÜ MESAJI
MALATYA İHRACATINDA ALARM : YÜZDE 22 LİK SERT DÜŞÜS
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODSLARI İLE BULUŞTU " ÇARŞI KISA SÜREDE HAYAT BULACAK "
MAGİNDER MALATYANIN GELECEĞİNI ŞEKİLLEDİRECEK ADIMLARI ATIYOR
BAŞKAN YILDIRIM " HEKİMHAN ÇOK GÜZEL OLACAK "
4×4 LÜK ŞEHİR OLABILDIKMI
ERSOY EREN İKİ YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI..
AYDIN " KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR "
CHP Lİ AYAZ : İKTİDAR MALATYA'NIN STRATEJİK NOKTASINDAN VURDU
BATTAL GAZİDE TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞTAYI YAPILDI
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BİZİM MÜCADELEMİZ KAVGA DEĞİL YAŞAM MÜCADELESİDİR..
MALATYA 2030 ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI BAŞLADI
Esenlik eski Genel MÜDÜRÜ VEYSEL TAY ' HERKES HESAP VERECEK
BELEDİYE BAŞKANI TAŞKIN ESNAF ODA BASKANLARINI ZİYARET ETTİ
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR VE ENGELLENEMEZ
BASIN MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN ORTAK ACIKLAMA
MALATYA HAYVANCILIKTA TÜRKIYE'NİN MERKEZİ OLUYOR
MALATYA TSO DA İSTİHDAMA VE YENİDEN İNŞAYA GÜÇ VERECEK PROJE
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR
TESLİM ABDAL CEM EVİ İNŞAATI TEMEL BETONU ATILIYOT
BAŞKAN GEÇİT " BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLIĞIMİZIN GÜÇLENDİĞİ MÜSTESNA ZAMANLARDIR "
HALKIMIZ YİĞİT BİR EVLADINI KAYBETTİ
HASAN BASRİ ORHANDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI
EMİRCAN EREN " BAYRAMLAR DAYANIŞMANIN CÜÇLENDİĞİ GÜNLERDİR "
CHPİL BAŞKANI BARIS YILDIZDAN BAYRAM MESAJI
ESOB BAŞKANI KESKİN: ASIL BAYRAMI ÇARŞILARIMIZIN DOLUP TASTIGINDA YASAYACAĞIZ
AĞBABA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJİ: " BİZLERE YOL GÖSTEREN EN BUYÜK DEĞER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EMANET ETTİĞİ LAİK VE DEMOKRATİK CUMHURİYETTİR "
CHP İMAMOĞLU İÇİN SAHADA: DURMAYACAGIZ , SUSMAYACAĞIZ, BİR AN BİLE YORULMAYACAĞIZ
ARGUVAN BAYRAMA HAZIRLANIYOR
ESENLİKTE SKANDALIN FATURASI KESILDİ: VEYSEL TAY GÖREVDE ALINDI
MTÜ DEN BÜYÜK BAŞARI: KANSER ARAŞTIRMALARINA KATKI SAĞLAYACAK
MALATYA VALİLİGİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
MALATYA'DA NEWROZ COŞKUYLA KUTLANDI
ÇADIR CEM EVİ GERÇEK OLDU
AĞBABA " BİR BAŞKA ÜLKENIN ÜRÜNÜNÜN MALATYA KAYISISI GİBİ TANITILMASI CİNAYETTİR "
MESOB BAŞKANI KESKİN ESNAFIN TALEPLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA İLETTİ
BATTALGAZİ'DE 8 MARTA ÖZEL KADIN EMEĞİ SERGİSİ
