ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Artık yeter, edi bese.

 

11 Şubat 2016 01:14
Artık yeter, edi bese.

Türkiye de Neler oluyor doğu güney doğuda neler oluyor nedir bu vahşet  ?!!!

 

 

Artık yorulduk ölüm haberlerinden, bitsin artık, yeter artık.

Her gün asker, polis görevli şehit haberleri, çocuk ölümleri, kadın ölümleri, sivil genç ölümleri cinnet ölümleri, neler, neler var daha neler? Artık yeter Edi bese diyoruz 

Kandan beslenenler yeter artık daha fazla kan akıtmadan analar daha çok ağlamadan gelinler dul bacılar kardeşsiz ağabeysiz çocuklar anasız babasız kalmadan edi bese

Biz ne ara ilkel, acımasız, düşman, karşı tarafın ölümlerine sevinen, anlayışsız, diyalogsuz, paylaşımsız bir toplum olduk?

Son günlerde ki gördüğümüz ve ürkerek izlediğimiz fotoğrafları birleştirdiğimizde tek kare yukardaki resim aslında her türlü olumsuzluğu katliamları ölümleri özetliyor.

Resimde askeri polisi sivili genci ihtiyarı birleştirdik ancak korkarım ki toplumun birleşmesi bu kadar kolay olmayacak gibi.

Ancak şunu hiç unutmayalım ki 6 aylık bir bebeğin öldürülmesi de 6 aylık bir askerin ya da 20 li yaşlarında bir polisin öldürülmesi de aynı vahşetin sonucu. Bu nedenle hepimiz hep beraber hiçbir siyasi düşünce olmaksızın birleşmeliyiz bütünleşmeliyiz ve bu vahşete kardeşin kardeşi katletmesine dur demeliyiz edi bese demeliyiz diyebilmeliyiz.

Evini, köyünü, kentini bırakıp gitmek zorunda kalan başat Cizre Sur Nusaybin ve doğu güney doğuda yaşayan halkı o insanları anlamak mümkün mü acaba? Şu anda yerinde yurdunda edilen bu insanlar bu kış gününde ne ederler ne yerler ne içerler? Nerde barınırlar? Böyle bir terapi yapalım ve kafamızı iki elimizin arasına alıp uzun süre düşünelim ve kendimizi de onun ya da onların yerine koyalım

Suriyeli sığınmacılar gibi artık kendi vatanında sığınmacı olan insanlar var benim memleketimde.

Artık yeter, edi bese.

BARIŞ HEMEN ŞİMDİ.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.