ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Göz altına alınan Yedi Öğrenci Tutuklandı

 

11 Mayıs 2016 23:29
Göz altına alınan Yedi Öğrenci  Tutuklandı

 

Terörle Mücadele Ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 10 öğrencinin 7’si tutuklandı.

Dün sabah saatlerinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği ev baskınları ile gözaltına alınan İnönü Üniversitesi öğrencileri bu sabah emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. Bu sabah saat 10.00’da başlayan mahkemede de ifade veren öğrencilerden Mızgin Yıldız, Gurbet Üren ve Ali Tanrıveren adli kontrol ile serbest bırakılırken diğer öğrenciler tutuklanarak Malatya Cezaevine gönderildiler.

DEMOKRATİK GÖSTERİLER TUTUKLAMA GEREKÇESİ OLDU

Roboski Katliamı anması, barış yürüyüşüne katılmak ve üniversite içerisinde gerçekleştirilen basın açıklamasına katılmakla suçlanan öğrencilerden Vedat koç, Mehmet Korkut, Dilan Oral, Ayhan Sansar, Gülistan Azak, Ceren Seven ve İsa Bayrak isimli öğrenciler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.