ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP DE NELER OLUYOR' VARAN /2

 

04 Ocak 2018 14:02
CHP DE NELER OLUYOR'  VARAN /2

 

 

VARAN /1

CHP Battalgazi ilçe başkanı Selahattin Sarıoğlu 16 Nisan da yapılan referandum oylamasının bittiği dakikalarda çok ani bir kararla CHP Battalgazi ilçe başkanlığından istifa ettikten sonra Malatya da kongre süreci içerisinde özellikle Battalgazi ilçe kongresine de katılarak kendi eleştiri ve öz eleştirisini yaptıktan sonraki günlerde yine ani bir kararla ve CHP Malatya il örgütünün olumsuz bir yönetim sergilediğini parti içerisinde bir çeteleşme olduğunu ima ederek önce üyelikten daha sonrada CHP de istifa etmişti.

Malatya Nüfusunun 650 bine yakın vatandaşların yaşadığı Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde CHP ne hikmetse hiçbir örgütsel çalışmalarda başarılı olamamaktadır. Neden diye sorulursa bu ilçelerde ki örgütler hiçbir şekilde rahat ve özgürce siyasi çalışma yapamamaktan hep şikâyetçiler ve bir çete oluşumunda söz ederek bir bir partilerinde ayrılmaktadırlar.

VARAN/ 2

Yeşilyurt ilçe eski başkanı çünkü bu başkanda delege seçimlerinin hemen akabinde ilçe kongresine giderken parti içi çeteleşmenin daha iyi çalışması çalışabilmesi için ( Çünkü Yeşilyurt un 110 il delegesi vardı ve il kongresinde bu sayı çok önemli idi )altı boşaltılarak düşürülen başkanlardandı. Parti içerisinde bazı insanların buraya çeteleşme vari bir karargâh kurduklarını bu yapıyla anlaşamayacağını bu nedenle bu insanlarla yan yana durmaktan zul duyduğunu belirterek konu ile ilgili kararını    Devamı en kısa sürede

Bekleyin süreç içerisinde duyacak göreceksiniz 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.