ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

ÇGD’den Yeni Başkan Öztürkoğlu’na Ziyaret

 

14 Haziran 2016 04:55
ÇGD’den Yeni Başkan Öztürkoğlu’na Ziyaret

 

 

İnsan Hakları Derneği Malatya Şube’sinin  kongresini yaparak yeni başkan seçtiği Gönül Öztürkoğlu’na ziyaretler devam ediyor. Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şubesi bugün İHD Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek başkan Gönül Öztürkoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

ÇGD Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Yuka tarafından gerçekleştirilen ziyarette konuşan İbrahim Göçmen Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve uzunca bir süredir görülmemiş insan hakları ihlallerinin yaşandığını söyledi. Göçmen “böylesi zor zamanlarda daha çağdaş ve demokratik bir Türkiye için mücadele yürütmek üzere görev alan Sayın Öztürkoğlu şahsında İHD Malatya Şube yöneticilerine başarılar diliyorum” dedi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği’ne ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden İHD Başkanı Gönül Örtürkoğlu 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkenin sürüklendiği savaş ortamından bir an önce çıkarılması gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu;

“İçinde bulunduğumuz süreç ağır insan hakları ihlalleri ile dolu. Özellikle Kürt kentlerinde gelişen şehir savaşları ve batıdaki demokratik eylem ve etkinliklere yönelik geliştirilen sindirme politikaları ile açığa çıkan hak ihlalleri konusunda diğer demokratik kitle örgütleri ile beraber koordineli bir çalışma yapmak gerekiyor. İnsan haklarıyla insandır temel şiarımızla da uygun olarak dini, mezhebi, ulusal kimliği, cinsinden bağımsız nerede bir insan hakkı ihlali varsa elimizden geldiğince bu insanlarımızın sesi olmaya çalışacak ve hak ihlallerinin üzerine gitmek gayretinde olacağız. Çağdaş Gazeteciler Derneği’ne de bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.