ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün 3. yılı: Düşlerindeki özgür dünyayı kuracağız

 

10 Temmuz 2016 19:24
Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün 3. yılı: Düşlerindeki özgür dünyayı kuracağız

 

 

Gezi Parkı eylemlerine destek olmak amacıyla Eskişehir’de yapılan yürüyüşe katılan Ali İsmail Korkmaz’ın polis ve sivil faşistler tarafından katledilmesinin üzerinden 3 yıl geçti. 10 Temmuz 2013’te katledilen Ali İsmail Korkmaz’ın aramızdan ayrılışının üçüncü yılında adalet arayışı sürüyor, Ali İsmail anılıyor

Haziran İsyanı’nda Eskişehir’de katıldığı yürüyüşte polis ve sivil faşistler tarafından darp edilerek katledilen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın aramızdan ayrılışının üzerinden 3 yıl geçti. Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail, eli sopalı faşitlerce darp edilmiş, gittiği hastaneden ise “iyisin” denilerek gönderilmişti. Beyin kanaması sebebiyle 38 gün boyunca komada kalan Ali İsmail 10 Temmuz 2013’te yaşamını yitirmişti. Ali İsmail ve Haziran İsyanı’nda yaşamını yitirenler için adalet arayışı sürerken, Ali İsmail’in ölümünün 3. yılında Twitter’da #AliİsmailKorkmaz etiketiyle paylaşımlarda bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.