ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

HDP “AKP VE “ SARAYIN “ YANLIŞ POLİTİKALARININ FATURASI HALKA ÇIKARILMAKTADIR “

 

22 Ağustos 2016 23:02
HDP  “AKP VE “ SARAYIN “ YANLIŞ POLİTİKALARININ FATURASI HALKA ÇIKARILMAKTADIR “

 

 

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya il örgütü düzenlediği basın açıklamasıyla Gaziantep’teki bombalı saldırıyı kınadı.

HDP il binasında yapılan basın açıklamasını okuyan HDP Malatya İl Eş başkanı Özcan Ağdaş, Gaziantep’teki bombalı saldırının uygulanan yanlış politikaların sonucu olduğunu söylerken bu saldırıların kararlılık ve mücadelelerini daha da pekiştireceğini söyledi.

Gaziantep’teki saldırıyı nefretle kınadıklarını belirten Ağdaş şu açıklamalarda bulundu: “Menbic’te İŞİD’e karşı Demokratik Suriye Güçlerinin ortaya koyduğu zafer, başta Suriye üzerinden Ortadoğu politikalarında ciddi etkiler ve değişiklikler yaratmıştır. Bütün ülkeler şimdiye kadar yürüttükleri Suriye politikalarında değişiklikler yapmak durumunda kalmış, AKP hükümeti ve ‘saray’ da bundan geri durmamıştır. Bu değişiklikler nedeniyle şimdiye kadar izlenen yanlış politikaların ağır sonuçları ortaya çıkmaya başlamıştır. AKP dün gece yurtsever halkımızın mahallede gerçekleştirmiş olduğu düğünde canlı bomba saldırısı olması bu politika değişikliklerinde halkımızı hedef halinde göstermektedir. AKP ve ‘saray’ın şimdiye kadar ki yanlış politikalarının faturası halkımıza çıkarılmak istenmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi undan sonraki çizgimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Tam tersine bu saldırı öfkemizi, mücadelemizi ve kararlılığımızı daha da pekiştirecektir. Katliamlara karşı demokratik taleplerimizi yükselteceğiz. Bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyoruz. “

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.