ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

EĞİTİMSEN'DE ALBAYRAK DÖNEMİ

 

12 Eylul 2018 04:49
EĞİTİMSEN'DE ALBAYRAK DÖNEMİ

 

 

       Kamu Emekçi Sendikaları Konfederasyonu (KESK)’e Bağlı Eğitim Sen Malatya Şubesi yönetiminde değişikliğe gidildi. Eğitim Sen Malatya Şube Başkanlık görevini kendi isteği ile bırakan Tarık Kaya’da boşalan başkanlık koltuğunu yönetim içerisinde yapılan değerlendirmeler sonunda Kazım Albayrak devraldı.

       Sendikanın Tüzüğü gereği, “2 dönem üst üste olan bir kişinin başkan olamaz” ibaresi gereği geçtiğimiz günlerde Eğitim Sen Malatya Şube eski Başkanı Tarık Kaya istifasını sendikaya sunmuştu. 

       Sendika yürütme kurulu toplantıya giderek yeni başkan ve yeni yönetimi belirledi. Sendika tarafından yapılan açıklamada; “10.09.2018 tarihinde yapılan yürütme kurulu toplantısında Malatya Eğitim Sen Şube yürütme kurulu aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

          Bu kapsamda yönetim kurulu üyeliklerinde görev alan isimler şöyle oluştu; Kazım Albayrak (Şube Başkanı), Şükrü Oğuz (Şube Sekreteri), Hüseyin İspir (Mali Sekreter), Esat Korkmaz (Örgütlenme)Sekreteri, Nuriye Yılmaz (Kadın Sekreter), Faik Kurudere (Eğitim Ve Yükseköğrenim Sekreteri), Erdal Şimşek (Özlük Hukuk Sekreteri) olarak belirlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.