ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

CHP'li Ağbaba' dan belediye meclis üyesi tartışmalarına diktatörce tepki

 

26 Şubat 2019 18:45
CHP'li Ağbaba' dan belediye meclis üyesi tartışmalarına diktatörce tepki

 

 

 

Türkiye de ki siyasetin gerçek yüzü bu." Ananı da al git" diyene diktatör diyeceksin sen partiye gönül vermiş insanların haklı taleplerini hiç görmeyecek duymayacaksın ve bir şekilde azarlarcasına  " KES SESİNİ OTUR YERİNE " diyeceksin.

Peki, senin o biri ile ne farkın var. O nun rengi yeri ve siyaseti belli ya sen bir de demokratım diyor sözüm ona devrimcilikte kimseye sıra vermiyorsun bir de taaa genel başkan yardımcısısın…

Demek ki sen daha diktatör den daha diktatörsün ve anti demokrat birisin diye görülüyorsun.

İ.G

****

"KES SESİNİ OTUR YERİNE"

    

       CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, partisinde meclis üyesi adaylarıyla ilgili yapılan tartışmalara tepki gösterdi.

         “Anketlerde AK Parti’nin oyları düşüyor, bizim oylar yükseliyor. Ama şöyle bir şey var, biz birbirimizi yemezsek ki en büyük alışkanlığımız o, başka da kimse bize bir şey yapamaz. Millet aş derdinde, millet ekmek derdinde, millet senin belediye meclisinde kaçıncı sırada olduğunun derdinde değil.  Kes sesini otur yerine, “ dedi

Bunu okuyan dinleyen CHP li vatandaşlar tek kelime ile durumu ve tepkilerini şöyle dile getirerek anlattılar

Ayıptır, bu insanlara yazıktır, günahtır. CHP bayrağını her şartta sallayan insanlara yazıktır.

Asıl olarak sen ve senin gibiler sesini kesip yerine otursa Marttan sonra bahar olacak ancak bütün gücünüzle baharın gelmesini engelliyor illahi puslu karanlık hava olsun istiyorsunuz. Tabii bilirsiniz kurtlar çakallar puslu havayı çok sever baharda aydınlıkta rahatsız olurlar.  

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.