ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Emek Partisi, Malatya'da bağımsız adaylarını tanıttı 'SEÇİM SÜRECİ DEMOKRASİ MÜCADELE SÜRECİDİR'

 

04 Mart 2019 07:06
Emek Partisi, Malatya'da bağımsız adaylarını tanıttı    'SEÇİM SÜRECİ DEMOKRASİ MÜCADELE SÜRECİDİR'

 

 

      Emek Partisi, Malatya’da bağımsız olarak gösterdiği adaylarının tanıtımını yaptı. Aynı zamanda seçim bürosu açtı.

      Emek Partisi Malatya’da seçim bürosu açarak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız aday gösterdikleri Şerif Demirel ve Akçadağ Belediye Meclis Üyeliğine bağımsız aday gösterdikleri Nejdet Bali’yi tanıttı.

 

“TEK BEKA SORUNUNUN SEBEBİ AKP OLDUĞUNU BİLİYORUZ “

 

      Bugüne kadar emek, demokrasi mücadelesinde hep var olduklarını söyleyen Akçadağ Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayı Nejdet Bali, “31 Mart yerel seçimleri de bize bu sorumluluğu verdi ve sizlerle bunu en iyi şekilde yürüteceğiz.

      16 yıllık iktidar baskıcı iktidarını sağlamlaştırmak için devam ediyor. Sürekli bir beka sorunun olduğundan bahsediyorlar. Tek beka sorununun AKP olduğunu bizler biliyoruz, bu sorunla mücadele edeceğiz” dedi

 

“HALKLA BİRLİKTE BELEDİYECİLİK”

 

       Emeğin, demokrasinin adayları olduklarını ifade eden, Malatya Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan adayı Şerif Demirel ise, ” Bu kent emekçilerin, kadınların, gençlerin, işçilerin kenti . Bizler bu kenti var olan iktidardan daha iyi yöneteceğimizi biliyoruz. Böyle bir düşünce ile yola çıktık. 30 günlük süreçte hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkla birlikte nasıl bir belediyecilik olur bunu göstereceğiz” diye konuştu.

 

“SEÇİM SÜRECİ DEMOKRASİ MÜCADELE SÜRECİDİR”

 

     Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan ise “Bizlerin kentin bütün varlıklarını kendi yandaşlarına peşkeş çeken belediyecilik anlayışına karşı cevabımız, demokratik halkçı belediyeciliktir” ifadelerini kullandı.

      Gürkan sözlerine şöyle devam etti: “Dolayısıyla görevden alma yetkisi halka aittir. Kentlerin trilyonlarca fonlarını ihalelere devredenlere karşı çocuklara kreş, kadınlara sığınma evleri için kaynak gerekli. Şu açıktır ki; bu seçim süreci demokrasi ve mücadele sürecidir. Bizler mücadeleyi büyütecek çalışmaları önümüze koymamız lazım. Birliğimiz ile birlikte barış ve demokrasi kazanacaktır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.