ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

VALİ BARUŞ'TAN ÇAĞDAŞ GAZETECİLER DERNEĞİNE (ÇGD) ZİYARET

 

07 Mart 2019 22:02
VALİ BARUŞ'TAN ÇAĞDAŞ GAZETECİLER DERNEĞİNE (ÇGD)  ZİYARET

 

 

       Vali Aydın Baruş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Çağdaş Gazeteciler Derneği, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ve Radyocular Derneğine iade-i ziyaretlerde bulundu. 

       Vali Aydın Baruş, beraberinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç ile birlikte Çağdaş Gazeteciler Derneğini ziyaret eden Vali Aydın Baruş’u Dernek Başkanı İbrahim Göçmen karşıladı

      Dernek Başkanı Göçmen ve üyeleri ile dernek faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Aydın Baruş çalışmalarında başarılar diledi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Göçmen’de kendilerini ziyaret ettikleri için Vali Aydın Baruş’a teşekkür etti.

       Malatya valisi Aydın Baruş ziyaret ettiği tüm gazete dernek ve cemiyetlerinde genel olarak gazetecilerin sorunları olduğunu ve o sorunları çözmek için çaba sarf ettiklerini belirterek “Malatya’da kamuoyunun doğru bir şekilde oluşması, vatandaşın gündeminin takip edilmesi, problem ve sorunların doğru zamanda müdahale edilerek çözülmesi bakımından yerel basınımızı çok önemli bir yardımcı olarak görüyoruz.

       Bu açıdan da gazetecilerimize yardımcı olmak, bizim için mutluluk verici. Bu çerçevede yerel basınımızın hayatiyetini sürdürmesi bakımında da kamu kurumlarının ihale ilanlarının kamu ihale mevzuatına uygun şekilde yerel basında yayınlanması gerekiyor.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.