ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

AKÇADAĞ'DA SANDIĞA MÜDAHALE

 

31 Mart 2019 19:09
AKÇADAĞ'DA SANDIĞA MÜDAHALE

 

 

Akçadağ ilçesinde Altunlar mahallesinde sandık başkanı mahalle halkına zorluklar çıkardığı bazı seçmenlere haksız müdahale ettiği mahalle halkı tarafında belirtildi.

Olaylara CHP ilçe başkanı Ali Alsan bizzat giderek bu haksız ve hukuksuz tutuma müdahale ederek sandık başkanını kınadı.

Olayların devam etmesi üzerine güvenlik güçlerine bildirildi ve seçim kisa bir süreliğine durduruldu.

CHP İlçe başkanı Ali Aslan “ Sandık başkanı bu sandıklarda CHP dışında hiçbir partiye oy çıkmayacağını his edince seçmenlere müdahale etmiştir. Özellikle yaşlı ve hasta seçmenlere yanında kimseyi bırakmayarak kendisi oy kullanmak istemiş ya da kendisinin belirlediği kişileri yanlarında göndermek istemektedir. Bu durum seçmenin oyuna müdahaledir yanlıştır hukuksuzdur. Bu nedenle Altunlu mahallesinde bu haksızlık giderilinceye kadar hiç kimse oy kullanmaya gitmeyecek ve kullanmayacaktır. “ dedil

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.