ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

16 Mart 2020 01:32
Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

 

 

       İlimiz Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde Atabek mahallesi içerisinde bulunan Alevi inancına sahip insanların özellikle kutsal yer olarak kabul ettiği Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı nın olağan genel kurulu kendi vakıfları salonunda gerçekleşti.

        Vakfın Toplantı salonunda kongreye başlandı. Toplantı gündem gereği, açılışı yapıldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu sonrası Başkan Doğan Karaduman tarafından açılış konuşması yapıldı.  

         Karaduman "3 yıl önce yönetime geldiğimizde bir dönem vakıf başkanlığını yapacağımı ifade etmiştim. Ve bu dönem aday değilim. Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımla başarılı bir çalışma yürüttük ve yeni oluşacak yönetime başarılar diliyorum" dedi.

         Vakıf Yönetiminin 3 yıllık süreç içerisinde yapılan çalışmaları, faaliyetleri, öğrencilere verilen burslar, yardımlar vb. gibi çalışmalar Vakfın Müdürü Ergün Tuluk tarafından hazırlanan slayt gösterisiyle katılımcılara ve üyelere gösterimi yapıldı.

         Kongreye yoğun bir katılım oldu. 92 Üyesi bulunan Hz. İmam Zeynel Abidin Kültür Vakfının 74 Üyesi kongreye katılmıştır.

 

Tek liste halinde yapılan seçim sonucunda Celal Abbas Karaduman başkanlığa seçildi.

Kongre başlamadan önce misafirlere lokma ikramı yapıldı.

Yol cümleden uludur.

Yolunuz açık olsun CANLAR.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.