ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

“Başkan Samanlı MHP Malatya'mızı da daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız”

 

21 Eylul 2020 07:35
“Başkan Samanlı MHP Malatya'mızı da daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız”

 

  Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı ilçe kongrelerini geçtiğimiz günlerde tamamlayarak il kongre hazırlıklarına başlamıştı.

Geçen hafta Pazar günü

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusu’nda Samsun’un İlk adım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimiz de’ de ilçe teşkilatlarının sonunda il kongresini de yaparak Kongreleri tamamlandı.

MHP Malatya İl Teşkilatının Kongresi 20 eylül 2020 de Belediye Ömer Halisdemir Konferans salonunda Yoğun Korona Önlemleri alınarak gerçekleştirildi.

Kongre sonucunda seçim sonrası Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanlığına tek aday olarak girerek yeniden seçilen Mesut Samanlı ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

Fendoğlu “MHP Malatya İl Başkanı Samanlı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum”

 

         “Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ikinden beri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, katılımıyla 13 ncü düzenlenen MHP Malatya İl Kongresini gerçekleştirdik disiplin ve titizlik içinde geçen ve organizasyonu mükemmel olan Diğer şehirlerimize örnek olacak şekilde kongremizi gerçekleştirdiğimiz söyleyebilirim.

         14 Mart 2021 ‘de yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Büyük kurultayımız öncesinde kasım ayına kadar tüm il kongrelerimiz tamamlayıp 14 Mart 2021 de büyük kurultayımızı yapacağız ifadelerini kullandı.

         Vekil Fendoğlu Malatya ilimizde 10 Ağustosta başladığımız ve 16 Ağustosta bitirdiğimiz kongre sürecimiz Bu gün itibariyle İl kongremizde birlikte tamamlanmış oluyoruz. MHP Malatya İl Başkanımız Mesut Samanlı ve yönetim kurulu seçimi kazanmıştır bu bir bayrak yarışı bayrağı kendileri aldılar burada dargınlığın küskünlüğün olmadığı kardeşliğin başarın ve davaya hizmet yarış oldu çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

 

Mesut samanlı “MHP Malatya’mızda daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız”

       MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik “Kazanan Türkiye olacak” sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Ülke genelinde il kongrelerine başladı.

MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli 9 Ağustos samsun ilimiz ilk adım ilçemizden başlattığı kongreyi Bu gün Malatya İl Kongremizle devam ettik. daha önce ilçe kongremiz tamamladığımız için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, katılımıyla İl kongremizi gerçekleştirdik.

          Kongremize katılan herkes teşekkür ediyorum Korona virüs salgını nedeniyle istediğimiz gibi bir kongre gerçekleştiremedik Sosyal mesafe kurallarına uyarak bir kongre gerçekleştirdik.

          Kongreler birlik ve beraberliğin yenilenmesi için önemlidir, burada kazanan Malatya’mız olmuştur, Kazanan her zaman Milliyetçi Hareket Partisi MHP olmuştur.

            MHP Malatya’mızda daha iyi yerlere getirmek için yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. 14 Mart 2021 de 13 ncü olan büyük kurultayımızda Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli desteklemek üzere yerimizi alacağız şekilde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.