ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP'den sınavlarda usulsüzlük iddiası!

 

28 Eylul 2020 07:35
CHP'den sınavlarda usulsüzlük iddiası!

 

 

          Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan'dan güvenlik korucusu alımlarında usulsüzlük iddiası.

           Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, güvenlik korucusu alımları kapsamında Akçadağ ilçesi' n de geçtiğimiz günlerde ilçe Kaymakamlığı'nca yapılan sınavlarda usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü.

           Güvenlik korucusu alımları kapsamında yapılan spor testlerinde başarısız olan bazı adaylara kadro açıldığını iddia eden Aslan, " Geçtiğimiz günlerde Akçadağ Kaymakamlığı tarafından güvenlik korucusu alımları için spor testi sınavı yapıldı aldığımız bilgilerde yapılan test sınavlarında başarısız olanlar istihdam edilirken, başarılı olanlar ise dışarıda bırakıldı. Sınav sonuçlarına göre alım yapılmayacaksa neden sınav yapılıyor, alımlarda başka kriterlerde varda bizim mi haberimiz yok" diye konuştu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.