ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Ören muhtarı isyan etti. Bir Akçadağ Belediye Başkanım var. “ Ben daha 7 yıldır Ali Kazgan'ın Örene 25 kuruşluk hizmetini görmedim.

 

18 Ekim 2020 11:59
Ören muhtarı isyan etti. Bir Akçadağ Belediye Başkanım var.    “ Ben daha 7 yıldır Ali Kazgan'ın Örene 25 kuruşluk hizmetini görmedim.

 

 

           Malatya'nın Akçadağ İlçesine bağlı Ören Mahallesi Muhtarı Birol Çirkin muhtarlık yaptığı 7 yıldır beri verilen sözlerin yerine getirilmediğini söylerken taleplerinin yine yerine getirilmemesi durumunda artık istifa edeceğini belirtti.

            Malatya'nın Akçadağ İlçesine bağlı Ören Mahallesi Muhtarı Birol Çirkin uzun yıllardır mahallerinde yol ve altyapı sorunları olduğunu ve bu sorunlarla ilgili yetkililerden sürekli söz aldıklarını en son ise Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan'dan söz aldığını ancak taleplerinin hala hizmet alamadıklarını söyledi.

 

"7 YILDAN BERİ SONUÇ ALAMADIM"

 

         Muhtar Birol Çirkin: "4 dönemdir muhtarlık yapıyorum. Başkan Gürkan Öreni ziyaretinde yolların yapılacağı, asbest borularının değişeceği sözünü verdi vatandaşların önünde. Daha sonraki ziyaretimizde yine yanına gittik ve yine söz verildi. Bende vatandaşlara yapılacağını söyledim.

           1 aydır uğraşıyorum arkadaşlar diyor bugün geleceğiz yarın geleceğiz. Yolun çok berbat, gidilmeyecek durumda olduğunu kendilerine ilettim. Bakacağız, yapacağız dediler gelende olmadı.

            Yine gittim ve bölge müdürümüz Mehmet Bey'le görüştüm. Şef arkadaşla da görüştüm. Bir netice alamadım. Sadece gelip de boruları yapıp diğerleri kalırsa ben muhtarlıktan istifa edeceğim. Zor durumdayım. Artık yapacağım bir şey yoktur. 3 bin metrelik bir asbest boru işi var. 7 yıldan beri bu konuda bir sonuç alamadım.

           Sayın MASKİ Müdürünün yanına uğradım. Durumu anlattım. Depomuzun bozuk olduğunu ve diğer saydığım sorunları da tek tek anlattım. Arkadaşlar geldi gördüler ama sonra daha gelmediler. Ne zaman gelecekler? Vatandaş bana soruyor ve zor durumda bırakıyor.

Başkanımda müdürlerde vatandaşın yanında yapılacak diyorlar sonra vatandaşta muhtar sen bununla ilgilenmedin diyorlar.

 

"KAZGAN 25 KURUŞ HARCAMADI"

 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a da tepki gösteren Muhtar Birol Çirkin: " Bir Akçadağ Belediye Başkanım var. Ben daha 7 yıldırlı Ali Kazgan'ın bu mahalleye 25 kuruş harcadığını hizmet getirdiğini maalesef görmedim." dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.