ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Malatyalılar Derneği Başkanı Yıldız; Karakuş’un görevine iadesini istedi

 

09 Aralık 2020 15:57
Malatyalılar Derneği Başkanı Yıldız; Karakuş’un görevine iadesini istedi

 

 

           Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan ve Muhittin Böcek tarafından görevinden alınan Malatyalı Bürokrat Hüseyin Karakuş’un görevine iade edilmesini istedi.

            Ankara’da faaliyet gösteren 24 Malatyalı Dernekler Birliği Adına bir açıklama yapan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız “15 gün önce CHP Genel Merkezi tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan deneyimli hemşerimiz Hüseyin KARAKUŞ’ un ani bir karar ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin BÖCEK tarafından görevinden alınmasına hiçbir anlam veremiyor ve bu kararı kınıyoruz. 

             Hüseyin KARAKUŞ’ un biran evvel görevine iade edilmesini Malatya Dernekleri Birliği olarak talep ediyor ve umuyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.