ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Levent Vadisi de Adrenalin, Park,cam köprü, taş evler, yürüyüş yolları ve diğer çalışmalar tanıtıldı

 

24 Şubat 2021 12:24
Levent Vadisi de Adrenalin, Park,cam köprü, taş evler, yürüyüş yolları ve diğer çalışmalar tanıtıldı

 

 

               Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından desteklenen "Asırların Kültür Mirası Levent Vadisi" projesinin tanıtım için basın toplantısı düzenlendi.

                  Levent Vadisi'ne Adrenalin Parkı Projesi kapsamında, kamp alanı düzenlemesi, taş evler, yürüyüş platformları ve mağara aydınlatmaları faaliyetleri basın mensuplarına tanıtılarak gelişmeler ve çalışmalar anlatıldı.

   Levent Vadisi Seyir Terası’nda düzenlenen toplantıya, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık ve Fırat kalkınma ajansı genel sekreteri katıldı.

                Toplantıda proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, projenin içeriğinde dev salıncak, yamaç salıncağı, zipline, atv cross safari, asma çelik köprü, peyzaj ve rekreasyon alanlarının olduğunu söyledi.

                Işık, projenin Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklendiğini kaydederek, proje kapsamında yapılan çalışmaların hangi aşamalarda olduğunu aktararak, bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan da Fırat Kalkınma Ajansı’na projeye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Fırat Kalkınma Ajansı Levent Vadisi’ne başından beri destek veriyor. Yapılan seyir terasından başlanarak bu güne kadar gelen süreçlerde her zaman yanımızda oldular. Burayı çok sahiplendiler. İnşallah projenin tamamlanmasıyla burası hem ilimiz hem bölgemiz hem de ülkemiz için önemli bir turizm merkezi olacaktır” dedi

Karşılıklı konuşmalardan sonra Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan ile Fırat kalkınma ajansı arasında ki protokol imzalandıktan sonra Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan toplantıya katılan basın mensuplarına Akçadağın meşhur pilavı ve Akçadağ Kömbesi ikram edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.