ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

"Akçadağ'ın neyi sizi rahatsız ediyor"

 

20 Nisan 2021 13:47

 

 

                    Malatya'da 4 ilçede yapılması planlanan kadastro yenileme çalışmalarında Akçadağ'ın programdan çıkarılmasına tepkiler büyüyor.

                  .Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Malatya'da Akçadağ, Hekimhan, Kuluncak ile Doğanşehir’de gerçekleştirmeyi planladığı kadastro yenileme çalışmalarında Akçadağ'ın programdan çıkarılmasına bir tepkide Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan'dan geldi.

                Kadastro yenileme çalışmalarının en fazla ihtiyaç duyulduğu ilçenin Akçadağ olduğunu belirten Aslan," Konu hakkında yetkili bir kaç isimle görüşme gerçekleştirerek, Akçadağ'ın programdan neden çıkarıldığını sorduk.

                  Bizlere söylenen genel müdürlüğün inisiyatifinde olan bir konu şeklinde bilgi verildi. Anlaşılır gibi değil. Kadastro yenileme çalışmalarının en fazla ihtiyaç duyulduğu ilçe Akçadağ'dır.

                  Binlerce vatandaşımız yıllardır kadastro sıkıntısı nedeniyle tapu işlemleri gerçekleştiremiyor. Kimsenin bu vatandaşlarımızı mağdur etmeye hakkı yoktur. Diğer ilçelerde çalışmalar sürerken neden Akçadağ safdışı ediliyor.

             Akçadağ'ın neyi sizleri rahatsız ediyor.Bu konunun takipçisi olacağız,. Akçadağlı hemşerilerimizin haklarını aramak bizlerin vazgeçilmez görevidir" diye konuştu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.