ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

ARGUVAN'DA İLK DEFA HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANDI

 

03 Haziran 2021 19:54
ARGUVAN'DA İLK DEFA HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLANDI

 

 

           Arguvan Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikler kapsamında kutlandı.

                Halk Eğitim Müdürü Şükrü Uyar konuşmasında "Hayat Boyu Öğrenme Programı 1-7 Haziran arasında kutlanmaktaydı. Bugün ise, İlçemizde de ilk defa kutlanmaktadır. Hayat Boyu Öğrenme Kurumları olarak, eğitim programlarımız devam etmektedir" dedi.

             Usta Öğreticiler ve Kursiyerlerle birlikte bir eğitim dönemini tamamlayarak, mezun olanlara sertifikaları verildi.

           Etkinlik kapsamında folklor gösterisi ve sanatçılar tarafından türkü dinletisi sunuldu.

Ayrıca Usta Öğreticilerden Basri Kınay ise, Servis ve yemek eğitimlerine katılarak, kursiyerlere eğitim verdiğini ifade etti.

              Usta Öğretici Basri Kınay, Otelcilik sektöründe uzun yıllar çalışmış ve en son olarak Altın Kayısı Otelinde birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımdan birisidir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Haber; Ali İhsan Öztürk

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.