ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU MALATYA'DA

 

16 Haziran 2021 01:39
İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU MALATYA'DA

 

 

İstanbul belediye başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Malatya il başkanlığının daveti üzerine Malatya ya gelerek CHP li belediyelerle birlikte tüm Malatya halkını ziyaret edecektir.

İstanbula belediye başkanı seçildikten sonra İstanbulun daha da güzelleşmesi ve İstanbulda yaşayan tüm halkımızın yaşamını daha da kolaylaştırmak rahat huzurlu ve ekmeğe muhtaç olmadan yaşamaları için gayretler sarf eden başkan İmamoğlu sadece İstanbul ile de sınırlı kalmayıp 81 ilimizde yaşayan bütün halklara hizmet götürmek onların sorunlarını kendisi kapataisesi ile çözmek için çaba sarf etmektedir.

Bu anlamda CHP Malatya il başkanı Enver Kirazın gayretleri neticesinde ilimize gelerek mutlaka Malatyalılara müjdeler verecektir.

CHP Malatya il başkanlığının hazırladığı gezi programı aşağıda ki gibidir

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Malatya programı:

 

17 Haziran Perşembe günü

Saat 10.00'da havaalanında karşılama

10.30 CHP Malatya İl Başkanlığı ziyareti ardından kısa bir şehir turu

13.00 Hekimhan Belediye ziyareti ve halkla buluşma

15.30 Arguvan Belediye ziyareti ve halkla buluşma

17.30 Arapgir Belediye ziyareti ve halkla buluşma

 

Malatya CHP il başkanı Enver Kiraz “ Saat 09.00'da Parti İl Başkanlığı önünde basın mensupları için araç kaldırılacaktır. Katılımlarınızı bekler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz...”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.