ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

FİKRİ SAĞLAR’DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI “KORKMAYIN, SUSMAYIN, İTİRAZ EDİN!”

 

28 Haziran 2021 13:01
FİKRİ SAĞLAR’DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI  “KORKMAYIN, SUSMAYIN, İTİRAZ EDİN!”

 

 

                 CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, ‘Temiz Türkiye’ için milyonlarla vatandaşın TBMM’yi dilekçe yağmuruna tutması gerektiğini belirterek, “Yolsuzluk hakkında susan dilsiz şeytandır!” dedi.

               Türkiye siyasetinde yaşanan son gelişmeler, ortaya atılan iddialar, Sedat Peker’in yayınladığı videolar, Sezgin Baran Korkmaz’ın Avusturya’da yakalanması gibi pek çok olayın ardından CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar şunları söyledi:

 

“HERKES SUSKUN, BİR TEK ÇALINAN PARALARI SAYAN MAKİNELERİN SESİ DUYULUYOR”

 

  “Halk suskun.

 Yargı suskun. Meclis suskun.

Muhalefet suskun. Medya suskun.

İş dünyası suskun.

Üniversiteler suskun.

STK'lar suskun.

 Sendikalar suskun.

Meslek örgütleri suskun.

Bir tek çalınan paraları sayan makinelerin sesi duyuluyor!”

 

“TBMM DİLEKÇE YAĞMURUNA TUTULMALI”

 

                “Anayasa'nın 74. maddesi yurttaşlara dilek ve şikâyetleri hakkında TBMM'ye başvurma hakkı tanıyor. Muhalefet partileri ortak bir Temiz Türkiye Talebi hazırlamalı ve milyonlarca yurttaşımızla birlikte TBMM'yi dilekçeyi yağmuruna tutmalı.

Yolsuzluk hakkında susan dilsiz şeytandır!”

 

“SİYASAL İSLAMCI KAST SİSTEMİ”

 

               “Yukarısı, yolsuzlukla milyarlarca dolar götürüyor. Ortası, sus payı olarak beşer, onar maaş alıyor. Aşağısı açlıkla boğuşurken, Ayasofya, cami oldu diye sevindiriliyor. AKP'nin tek adama dayalı siyasal İslamcı kast sistemine hoş geldiniz.”

               Fikri Sağlar son olarak, “Korkmayın, susmayın, itiraz edin. Biz Milyonlarız” diyerek tüm vatandaşları yaşanan olaylara karşı ses çıkarmaya davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.