ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Meral Akşener: Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak

 

14 Temmuz 2021 05:59
Meral Akşener: Cumhurbaşkanı adayımız,  Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak

 

 

               Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Meral Akşener, "Siz hiç merak etmeyin, bizim Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Kesin bilgi, yayalım" dedi.

             İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada "Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak" tartışmalarına değindi. Akşener, "Siz hiç merak etmeyin, bizim Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Kesin bilgi, yayalım" dedi.

 

Akşener'in konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

 

                "İYİ Parti her geçen gün büyüyor. İYİ Parti büyüdükçe AK Parti ve küçük ortağının korkusu da büyüyor. Korku büyüdükçe yalanlar, iftiralar da büyüyor. Ama çirkinlikler büyüdükçe onlar hızla küçülüyor…

              İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemle ülkemizi yeniden düze çıkaracağız. Hazır olun geliyoruz. Nerden biliyorum biliyor musunuz? Sayın Erdoğan da ortağı da Saray şürekâsı da iktidar medyası da bir şeyi çok merak ediyor.

                  O merakla yatıp o merakla kalkıyorlar. Her yerde aynı soruyu soruyorlar. İYİ Partinin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak diyorlar. Buradan kendilerine açık ve net cevap vermek istiyorum. Rahat olun ağalar, stres yapmayın, kendinizi de çok yıpratmayın. Yaşlı başlı adamlarsınız. Siz hiç merak etmeyin, bizim Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Kesin bilgi, yayalım."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.