ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

BEYLİKDÜZÜ SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI.

 

18 Ekim 2021 17:35
BEYLİKDÜZÜ SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI.

 

 

BSDD’ nin olağanüstü genel kurulu, çoğunluk aranmadan yapıldı.

            CHP’li Beylik düzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın da, kongre başlangıcından önceki sohbet toplantısına katıldığı kongrenin, divan başkanlığına, SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ve SDD İstanbul Şube Başkanı SÜHA AKINCI getirildi.

                BSDD Başkanı Hüseyin Sarıkaya’nın Açılış konuşması ve saygı duruşundan sonra gündeme geçildi.

              Gündem kabul edildi. Faaliyet, hesap ve denetim kurulu raporları okundu. Kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Tahmini bütçe kabul edildi. Derneğin kısa isminin BSDD olması kabul edildi. Gündeme eklenen tüzük değişikliği maddesi sonucu, kongrenin iki (2) yılda bir yapılmasına karar verildi.

            Seçimlere geçildi. Yönetim kurulu 7 asil,7 yedek ile denetim kurulu 3 asil,3 yedek seçimi çarşaf liste ile yapıldı.

               Yönetim Kurulu asil üyeleri: Hüseyin Sarıkaya, Recep Özkan, Gül Onar, Esra Katırcı, Kaan Bahçekapılı, Gürhan Dönmez ve Mehmet Kaan Mete’den oluştu. Yedek üyelerde aldıkları oy oranına göre: Mine Bilişli, Onur Sade, Hatice Seda Dilek, Fulya Kanıt, Yaşar Faruk Örenci, Mine Sidar ve İlhan Hacıoğlu’ndan oluştu.

             Deneti Kurulu asil üyeliklerine de ;Yaşar Sarıkaya,Zafer Onar ve Kamil Ergin seçildiği görüldü.Yedek üyeliklere ise,Necati Cankaya,Nejat Kaya ve Binali Yılmaz’ın seçildikleri görüldü.

Kongre dayanışma içinde, anı fotoğrafları çekilerek sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.