ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Fendoğlu, İnönü’deki İşçilerin Sorunlarını Dile Getirdi.

 

03 Aralık 2021 14:59
Fendoğlu, İnönü’deki İşçilerin Sorunlarını Dile Getirdi.

 

 

         MHP Malatya milletvekili ve MYK üyesi Mehmet fendoğlu, Türkiye büyük millet meclisi (TBMM) genel kurulunda söz alarak İnönü üniversitesindeki işçilerin özlük haklarının düzeltilmesi konusunu gündeme getirdi.

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Söz alarak şu şekilde konuştu;  “İnönü Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı, sosyal tesislerinde 4/D kadrolu işçi olarak çalışan personellerimiz, sosyal tesislerin kendi bütçesinden maaş ve ikramiyelerini almaktadırlar fakat sosyal tesislerin bütçesi, bu konuda yetersiz kaldığı için zaman zaman ödemelerde aksaklık olmaktadır.

           Personellerin mağdur olmaması ve maaş alımında aksaklık yaşanmaması için kadrolarının 4/D’den alınıp 4/B’ye aktarılması ve ödemelerinin de üniversitenin genel bütçesinden sağlanmasını talep etmektedirler.

             Yine, Turgut Özal Tıp Merkezinde 4/D’ li olarak çalışmakta olan personellerin asgari ücret farkının toplu iş sözleşmesindeki zammının kendilerine de uygulanmasını istemektedirler.

           Personellerimizin bu taleplerini ve mağduriyetlerini Hazine ve Maliye Bakanlığımıza iletmemizi bizden talep ettiler.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.