ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

MİMDER DEN ÇGD ZİYARETİ

 

14 Ocak 2022 03:15
MİMDER DEN ÇGD ZİYARETİ

 

        İMKON Genel başkan yardımcısı ve Malatya inşaat ve mütahitler (MİMDER)derneği  başkanı Mehmet Bülbül oğlu ve arkadaşları 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Çağdaş gazeteciler derneği Malatya şubesini ziyaret ederek tüm üyeler adına dernek başkanı İbrahim Göçmene günün anlamını belirten hediyesini takdim etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ÇGD ne giden Mehmet Bülbüloğlu ÇGD Dernek başkanı İbrahim Göçmen tarafında karşılandı.

          İlk olarak konuşan MİMDER Başkanı Mehmet bülbüloğlu”  10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Her ne kadar ekonomik sıkıntılar yaşansa da gazeteci arkadaşlarımız zor şartlarda zor bir görev yapıyorlar. Sizi ve arkadaşlarınızı bu fedakârca yaptığınız görevden dolayı kutlarım çalışmalarınızda başarılar dilerim “ dedi

         MİMDER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu’n dan sonra ev sahibi ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmende “ Öncelikle bu nazik ziyaretiniz ve maddi değeri değilde manevi değeri büyük olan hediyenizden dolayı teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum.

            Sizinde dediğiniz gibi bu dönem her alanda sıkıntılı bir dönem bu sıkıntı doğal olarak gazetecileri de etkilemektedir ancak gerçek gazeteciler hiçbir engeli tanımadan bertaraf ederek görevlerini yapıyor halkın haber alma özgürlüğüne katkı sunuyorlar sunmaya da devam edecekler. Tekrar hoş geldiniz “ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.