ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Binlerce Malatya spor Taraftarı Olan 2 Başkan İYİ Parti'ye Üye Oldu

 

28 Mart 2022 10:38
Binlerce Malatya spor Taraftarı Olan 2 Başkan İYİ Parti'ye Üye Oldu

 

 

           Binlerce Taraftarı Bulunan Malatya Kaplan 44 ve Pütürge dere Beyleri Taraftarları Dernek Başkanları İYİ Parti’ye Üye Oldu.

            Malatya Kaplan 44 Taraftarları Dernek Başkanı Ahmet Kapusuz ve Pütürge Beyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Emin Ayten ve çok sayıda taraftar Malatya İYİ Parti'ye Üye Oldu.

              İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yaptığı açıklamada, Partimize olan teveccüh ve ilgi alaka her geçen gün çığ gibi büyüyerek ilerliyor.

            Bugünde Malatya İYİ Parti saflarına Malatya’nın sevilen İş İnsanları ve binlerce taraftarı olan bir birinden kıymetli iki dernek başkanımızın rozetlerini takarak partimize üye yaptık.

               Başkan Hakan Yılmaz İYİ Parti ve İYİ’lerin ailesi Malatya’da bulunan bir birinden kıymetli İYİ insanlarla güçlenmeye ve İktidara yürümeye devam ediyor ve edecektir.

              Başkan Hakan Yılmaz, Bugün İYİ Parti’de yol arkadaşlığı ve dava arkadaşlığı yapacağımız Malatya Kaplan 44 Taraftarları Dernek Başkanı Ahmet Kapusuz ve Pütürge Beyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Emin Ayten kardeşime, onların binlerce taraftarına ve üyesine şahsım ve tüm yönetim kurulum adına teşekkür ederim.

             Malatya İYİ Parti Teşkilatımız İYİ İnsanlar Topluluğu İle İYİ Yolda İYİ Bir Malatya ve İYİ Bir Türkiye İnşa etmek için İYİ ve Hedefi olan bir yola çıkmıştır. İnşallah en kısa zamanda yapılacak bir seçimde iktidara talibiz ve Türkiye’yi ve Malatya'yı İYİ Parti'nin en İYİ kadrolarıyla en İYİ biz yöneteceğiz dedi.

             Malatya Kaplan 44 Taraftarları Dernek Başkanı Ahmet Kapusuz ve  Pütürge  Beyleri  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Dernek Başkanı  Emin Ayten, Binlerce  taraftarımızla beraber İYİ Parti ailesinin bir  parçası olmak bizleri de mutlu etti ve gururlandırdı.

               İnşallah Malatya'mız ve Ülkemiz  için  hep  birlikte mücadele edeceğiz.. Artık İYİ Parti ailesinin bir ferdi ve Malatya’nın çocukları olarak elimizden gelen tüm gayreti hep birlikte göstereceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.