ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

MALATYA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAZİNE MAHİYETİNDE BİR ESER DAHA

 

31 Mart 2022 16:17
MALATYA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAZİNE MAHİYETİNDE BİR ESER DAHA

 

 

              Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler DaireBaşkanlığı Kültür ve Yayınlar Şube Müdürlüğü’nce basımı yapılan, Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı’nın son eseri “Malatya’nın Yüz akları ” kitabının tanıtım programı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sergi ve fuaye alanında gerçekleştirildi.

            “Malatya’nın Yüz akları ” kitabının tanıtım programında bir konuşma gerçekleştiren yazar ve Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı, “Kültür olmadan millet, millet olmadan devlet olmaz. Bu duygulardan hareketle kültürün ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum.  

               Kültürümüzün geniş kuşaklara, bize de atalarımızdan miras kalan bizden sonraki nesillere aktarmak en temel görevlerimizden biridir. Bundan önce yazdığım Malatya’nın etnografik yaşamını anlatan ve gelenek ve göreneklerimizi anlatan kitaplardı. “Malatya’nın Yüzakları ” kitabını yazarken de farklı bir dalga ele almak istedim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

             “Malatya’nın Yüzakları ” kitap tanıtımı programına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Habip Ahmet Şahin ise, “Bu kitabın Kütüphane Haftası’na denk gelmesi tevafuk oldu. Kütüphanelerimizi dolduracak eserler siz Atilla Hocam gibi değerli yazarların eserlerdir.

          Biz de bundan etkin bir şekilde istifade etmeye çalışıyoruz. Malatya’mıza böyle bir eser kazandırdığı için teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

            “Malatya’nın Yüz akları ” kitap tanıtımı programına, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Habip Ahmet Şahin, 24. dönem AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, STK temsilcileri ve Malatya kültürüne sevdalı çok sayıda kitapsever katıldı.

            Program sonunda Atilla Kantarcı, kitapseverlere “Malatya’nın Yüz akları ” kitabını imzaladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, “İşte Benim Malatya m 1”, “İşte Benim Malatya m 2” ve “Sevdam Malatya” kitaplarının ardından, Kantarcı’nın, dördüncü eserini de kitapseverlerle buluşturmuş oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.