ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği (ATMD) Başkanı Abdullah Akgün; Akçadağ'ın birleştirici gücü olacağız.

 

08 Nisan 2022 21:14
Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği (ATMD) Başkanı Abdullah Akgün;   Akçadağ'ın birleştirici gücü olacağız.

 

 

          Kısa süre önce büyük bir katılım ve coşkuyla açılan Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği (ATMD) Başkanı Abdullah Akgün ve yönetim kurulu üyelerinden siyasi parti ve STK ile oda başkanlarına ziyaret.

              Geçtiğimiz günlerde kurularak faaliyetlerine başlayan Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği (ATMD) Başkanı Abdullah Akgün ve yönetim kurulu üyelerinden siyasi parti ve STK ile oda başkanlarına Akçadağın sorunları ile birlikte birlik beraberlik içerisinde hızlı bir şekilde çalışmak sorunların çözümü noktasında projeleri anlatarak bir an önce icraatlara geçmek için bütün siyasi partileri STK ları kurum ve kuruluşları ziyaret ederek bir süre görüştü.

              AK Parti Akçadağ ilçe Başkanı Nuri Karadaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Güde ,Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçadağ ilçe Başkanı Arif Koyun ile Akçadağ ESKKK Başkanı Battal Yardımcı ve Akçadağ Birlik Koop Başkanı Hamit Cengiz'i ziyaret eden Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği yöneticileri birleştirici olacaklarını söylediler.

             Ziyaretlerde kısa bir konuşma yapan Başkan Akgün, her adımlarında toplumsal faydayı öne alacaklarını kaydederek, " İnsan odaklı, insanı merkeze alarak münferit kaygılardan uzak toplumsal faydayı öne alan bir anlayışla Akçadağ'ın birleştirici gücü olacağız.

             Henüz yolun başındayız zamanla derdimizin sadece ve sadece Akçadağ olduğunu her kesim müşahede edecektir.

                Ören'den, Bahri'ye, Kozluca'dan Kürecik'e kendi iç dinamikleriyle her konuda gelişimini tamamlamış bir Akçadağ özlemimizdir. Bu doğrultuda elimizden gelen tüm gayreti göstererek Akçadağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.