ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Akşener: Erdoğan'ı uyarıyorum, yenilgiyi şimdiden sindirmeye başla

 

25 Mayıs 2022 22:44
Akşener: Erdoğan'ı uyarıyorum, yenilgiyi şimdiden sindirmeye başla

İYİ PARTİ GRUP TOPLANTISI

 

 

 

          Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İYİ parti lideri, "Sayın Erdoğan'ı şimdiden uyarıyorum. Yenilgiyi şimdiden sindirmeye başlasan iyi edersin. Çünkü sandıkta başına gelecek hazin sonu görmemize inan ki çok az kaldı" dedi.

              İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme dair değerlendirmeler yapan Akşener özetle şunları söyledi:

             "Kaybedeceğini anlayan Sayın Erdoğan'ın, çaresiz çırpınışlarını eğlenerek izliyoruz. Tazmanya canavarı edasıyla attığı, hamasi tiratlarını gülerek dinliyoruz.

 

"Çok az kaldı"

 

             "Çünkü biz biliyoruz ki çok az kaldı. Haddi kim bilecekmiş, hududu kim görecekmiş, milletimizin tokadını kim yiyecekmiş, hep birlikte şahit olacağız. Çok az kaldı. Sayın Erdoğan'ı şimdiden uyarıyorum.

               Bu saatten sonra, 'milletim beni affetsinler' tutmaz. 'Ortağım beni kandırdı' edebiyatını da kimse yemez. Benden söylemesi. Yenilgiyi şimdiden sindirmeye başlasan iyi edersin. Çünkü sandıkta başına gelecek hazin sonu görmemize inan ki çok az kaldı. Artık nafile.

 

"Çiğ süt fiyatları yüzde 10 daha pahalı hâle geldi"

 

              "Bana, Ak Parti iktidarının en büyük başarısızlıklarını sorsanız hiç kuşkusuz, ilk 3'e mutlaka tarımı da koyarım. Pandemi öncesinde, pandemi sürecinde ve sonrasında, aylardır aynı şeyi söylüyoruz.

                'Tarım, bir millî güvenlik sorunudur' diyoruz. Ama bu arkadaşlar, bizi ısrarla duymazdan gelmeye devam ediyor. Ne kadar yangın uçağımız olduğunu bile bilmeyen, kepeği, ekilerek yetiştirilen bir ürün zanneden birini, tuttular, ülkenin en stratejik alanlarından birine, bakan yaptılar.

             'Çok kuyruk oluyordu, o yüzden fiyatları arttırdık' diyen bir densizi, Et ve Süt Kurumu'na, Genel Müdür yaptılar. Sonuçta ne oldu? Ülkemizde çiğ süt fiyatları, 2018 yılında, Avrupa Birliği ülkelerine göre, yüzde 18 daha ucuzken bugün, yüzde 10 daha pahalı hâle geldi. Üstelik onların alım gücü, bizim 4 katımız olmasına rağmen...

                 "Peki, bunlar neden oldu? Çünkü her şeye kulağını tıkayan, saraydan dışarı adımını atmayan, atamayan, korkudan milletin, çiftçinin, hayvancının arasına karışamayanlar kesime giden inekleri, düveleri ve hayvanlarının arkasında ağlayan yetiştiricileri, duymazdan, görmezden, bilmezden geldiler."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.