ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

ESENLİK’TEN 3 YENİ MARKET DAHA

 

04 Haziran 2022 16:11
ESENLİK’TEN 3 YENİ MARKET DAHA

 

           Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, Marketlerine 3 yeni şube daha eklendi. Açılışta konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Esenlik güvenin ve istikrarın adı, ucuz ve kaliteli malın halkla buluştuğu yerdir’ dedi.

             Malatyalılardan aldığı destekle büyümeye devam eden Esenlik A.Ş, ihtiyaç duyulan yerlere yeni şubeler açmaya devam ediyor. Vilayet Market, Sancaktar Market ve İndiresi Tabiat Parkı’nda olmak üzere 3 yeni Esenlik Market düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmete açıldı.

            Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, 3 yeni market şubesi açılışında konuşan Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, “Esenlik tarihinde aynı anda 3 tane marketi açmanın şerefini ve gururunu yaşıyoruz.

             Marketlerden bir tanesi Vilayet Market, ‘Sancaktar’ ismini verdiğimiz Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan ve eski doğu garajının içerisinde ve üçüncü marketimiz ise Sayın Başkanımızın büyük gayretleriyle Malatya’mıza kazandırdığı İndiresi Tabiat Parkı’nda 30 metrekare alanda inşa edildi. Market butik market şeklinde yapıldı.

               Parka giden hemşerilerimize hizmet verecektir. Bildiğiniz gibi Esenlik Malatyalının değeridir. Esenlik Malatya’nın öz malıdır” şekline konuştu.

                 Açılış törenine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,“Halka hizmet Hakk’a hizmet parolasıyla çıkmış olduğumuz bu yolda her gün yeni bir hizmeti Malatyalılarla buluşturmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

            Bugünde Büyükşehir Belediyemizin halkın malı olan Esenlik marketinin açılışı için buradayız. Büyükşehir’imiz Malatya’mızın her yerinde vatandaşa hizmet etme noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışıyor Yapılan bu hizmetlerin Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” sözlerine yer verdi.

               Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, özel ticarethanelerle rekabet yapmak yerine piyasadaki fiyat istikrarını dengelemek için burada olduklarını belirterek, “Bu binanın bir kısmı Esenlik bir kısmı da Göç İdaresi tarafından kullanılacak. Burası hakikaten Malatya’ya yakışır bir bina oldu. Göç İdaresi’nde yapılan işlerin bir kısmı burada yürütülecek.

             Esenlik 1990 yılında kurulan Malatya’nın öz malıdır ve yüzde yüz Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sermayesiyle kurulmuş ve faaliyetlerini de bu çerçevede yürütmektedir. Bugün 3 market birden açıyoruz. Netice itibariyle Esenlik güvenin, istikrarın, ucuz ve kaliteli malı halkla buluşturma yeridir.

               Biz özel ticarethanelerle rekabet yapmak yerine piyasadaki fiyat istikrarını dengelemek için buradayız. Sonuçta vatandaşı destekleme ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılama hem de Malatya’nın değerlerine sahip çıkma noktasında Esenlik şirketimiz büyük gayret göstermiştir.

              Malatya’daki ticaretin yüzde 57’si Esenliklerde devam etmektedir. Bu da Esenlik’ in güvenilir, ucuz ve kaliteli olduğunun en büyük göstergesidir. Ben marketlerimizin Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

              Malatya’da birçok güzel çalışmaların yapıldığını ifade eden Malatya Valisi Hulusi Şahin ise, “Malatya’da çok güzel çalışmalar yapılıyor ve kamuya ait gayrimenkuller yerel yönetimlerle, belediyelerle yenileme sürecine giriyor. Bu binanın bir kısmı vatandaşa hizmet etmek için market bir kısmı da kamu kurumu için tahsis ediliyor.

                Burası da bunun en büyük örneklerinden bir tanesidir. Bu tür çalışmalarda Malatya halkı kazanıyor. Çünkü bir tarafında Valilik bir tarafında Belediye var. Valilik binalarını yeniliyor, Belediye de merkezi konumda yeni yerler kazanıyor. Kazanılan bu yerleri de tekrardan Malatyalı hemşerilerimizin hizmetine sunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.