ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Malatya PSAKD den Sivas katliamı anma paneli

 

04 Haziran 2022 16:28
Malatya PSAKD den Sivas katliamı anma paneli

 

 

Malatya PSAKD şube başkanı VE PSAKD merkez karar yürütme kurulu üyesi Latife Ulutaş yazılı bir açıklama yaparak 1 ataemmuz Sivas Madımak katliamını ve katliamda hayatını kaybeden demokrasi şehitlerinin anısına yapılacak paneli ve konuşmacıları açıkladı.

         Ulutaş yaptığı yazılı açıklama da “ Sevgili Canlar, Sivas katliamının 29.yıl dönümü yaklaşırken, Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri olarak, anma, eylem ve etkinlik ler yapılacaktır.

Bu  kapsamda MALATYA da tüm bölge şubeleri olarak katliamda sağ kurtulan, Yazar Ali Balkız, Sivas davası Avukatı Şenal Saruhan, PSAKD Hukuk sekreteri Av Cafer Koluman, Genel başkanımız Cuma Erçe, ABF başkanı Mustafa Aslan ve tüm bölge Şubeleri”nin katılımıyla Sivas katliamın da yaşananları, hukuki süreci, dünü ve bugünü nü konuşacağımız panele tüm halkımızı davet ediyoruz.

              Etkinliğimiz şehitlerimiz için çerağ uyandırılıp, semah dönülerek başlayacaktır. Katliamı anlatan resimlerde girişte sergilenecektir. “

 

“UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.