ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

BATTALGAZİ’YE 250 MİLYONLUK ULAŞIM YATIRIMI MÜJDESİ

               Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eski Malatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi. 

12 Ekim 2022 16:56
BATTALGAZİ’YE 250 MİLYONLUK ULAŞIM YATIRIMI MÜJDESİ

 

 

               Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eski Malatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

             Toplantı sonrası konuşan Milletvekili Çalık, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün 2023 yılında Eski Malatya’ya 250 milyon civarında bir ulaşım yatırımının yapılacağı müjdesini verdi.

             Daha yaşanabilir bir Battalgazi için hizmet yatırımlarında dur durak bilmeyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Eski Malatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Güder ve Milletvekili Çalık, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

            Sorunların çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine talimatlar veren Başkan Güder, millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmak için Battalgazi’de canla başla çalıştıklarının altını çizdi. Toplantı sonrası Battalgazi’ye birde müjde açıklayan Milletvekili Çalık, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün 2023 yılında Eski Malatya’ya 250 milyon civarında bir ulaşım yatırım yapacağını ifade etti.

            Ağılyazı Mahalle Muhtarı Yaşar Adak, “AK Parti Milletvekilimiz Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in katıldığı bir toplantı gerçekleştirdik. Muhtarlar olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi ilettik.

            Sorunlarımızı dinlediler ve çözümü noktasında neler yapabiliriz bunu uzunca konuştu. Mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN GÜDER: “İLÇEMİZİN HER MAHALLESİ BİZİM İÇİN AYRI DEĞERLİ”

 

             İlçedeki hiçbir ihtiyacın gözden kaçmaması ve tüm taleplerin doğru değerlendirilerek eksiksiz karşılanması amacıyla istişare toplantılarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Güder, “Bugün Eski Malatya’daki muhtarlarımızla bir araya gelerek yaptığımız ve yapacağımız yatırımları masaya yatırdık.

            Bu toplantıların önemi bizim için büyük. Muhtarlarımızın varsa sorunlarını yerinde dinledik. İlçemizin her mahallesi her sokağı bizim için ayrı değerli. Battalgazi’yi körelen bir ilçe değil, gelişen bir ilçe yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.

              İlçemizdeki hizmet ve yatırımlarımızı ilk günkü aşk ve heyecanla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır.

            Günün her saatinde hemşerilerimizle birlikteyiz ve onların emrine amadeyiz. Bugüne kadar elimizde ne kadar imkân varsa biz bunları vatandaşlarımız için seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak ilçemizi güzelleştirmek ve geliştirmek bizim boynumuz borcudur” Şeklinde konuştu.

.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.