ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

İYİ PARTİ “ KİM BU MUSTAFA ARMAĞAN? GÜLEN'İ ÖVEN KİTAPLAR YAZAN ADAM  “

            Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı yazar Mustafa Armağan'ın 'Yeşilyurt Çocuk Kitapları’ Festivaline konuk olarak çağrılmasına İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız sert tepki gösterdi. 

31 Ekim 2022 08:36
İYİ PARTİ “ KİM BU MUSTAFA ARMAĞAN? GÜLEN'İ ÖVEN KİTAPLAR YAZAN ADAM  “

 

 

            Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı yazar Mustafa Armağan'ın 'Yeşilyurt Çocuk Kitapları’ Festivaline konuk olarak çağrılmasına İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız sert tepki gösterdi.

             Adı 'Yeşilyurt Çocuk Kitapları’ lakin çocuklar üzerine tek bir kitabı dahi olmayan "Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)" isimli kitabın yazarı Prof. Dr. Mustafa Armağan’ın davet edilmesini sert sözlerle eleştiren Başkan Yıldız “Gri Pasaport skandalı, Çınar Beton skandalı derken Cumhuriyet Bayramı haftasında Mustafa Armağan isimli sözde yazar özde Atatürk ve Cumhuriyet düşmanını Malatya’ya davet etmek akıl tutulmasıdır.” dedi.

                Yeşilyurt Belediye Başkanı kime hizmet etmekte ve kime borcunu ödemektedir diye soran Başkan Yıldız “Her fırsatta Atatürk’e ve Cumhuriyet’in değerlerine saldırmayı kendine görev edinen zamanında FETÖ’ nün tüm organlarında görev edinen bu kişi Derin Tarih isimli dergide Latife Hanım'a ait olduğu iddia edilerek Atatürk'e hakaret eden bir mektup yayınlamış devamında sosyal medya üzerinden Atatürk ve silah arkadaşlarına ağır hakaretler yağdırmış, Rize’deki Atatürk heykeli kaldırıldığında “Bize bu şan yeter. Heykeli toprağa vermiş ülkeyiz” şeklinde açıklamalar yapmıştır.

             Ve sizler Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü çocuklarımız için bir çocuk festivaline konuşmacı olarak geçmişi yanlışlarla dolu birini çağırıyorsunuz. Değerlerimi çiğnemenize asla ve asla izin vermeyeceğiz. Sizleri kınıyoruz” şeklinde konuştu.

              İnanın Az Kaldı Sayın Çınar diyen Başkan Yıldız “2023 seçimleri ile birlikte bu millete hesap vermenize az kaldı, Milletten aldıklarınızı millete fazlası ile vermenize az kaldı kısacası gitmenize az kaldı” dedi.

 

KİM BU MUSTAFA ARMAĞAN

 

             Mustafa Armağan ve FETÖ Bağlantıları: Armağan 1995 yılında Cemaat'in gazetesi Zaman'da köşe yazmaya başladı. Zaman'a kayyum atanmasından sonra bile yazıları Ekim 2015'e kadar devam etti. Yani, 17 – 25 Aralık operasyonlarının 2 yıl sonrasına kadar...

             10 yıllık Cemaat yazarlığı dışında uzun süre Cemaat'in TV kanalı olan Mehtap TV'de “Tarih Aynası” adlı programı yaptı. Fethullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nda yayın bölümü yöneticiliği görevini üstlendi. 2000-2002 yılları arasında, yine Cemaat'in hazırladığı "DA" (Diyalog Avrasya) dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptı.

             Cemaat'in düzenlediği Abant Platformu toplantılarının "seçkin" katılımcılarındandı ve neredeyse tüm Abant Toplantıları'na katıldı.

 

GÜLEN'İ ÖVEN KİTAPLAR YAZDI  

 

               Bugünlerde hiç sözünü etmediği Fethullah Gülen'le ilgili, Armağan bir de övgü dolu kitaplar kaleme aldı. Cemaat'in önemli yazarlarından biri olan Ali Ünal ile birlikte 1999 yılında "Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)" adlı kitabı hazırladı.

              Kitap, yine Cemaat'in kurduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı. 2000 yılında ise bu kez, Gülen için yazılan yazıların derlendiği "Diyaloğa Adanmış Hayat" kitabını hazırladı. Bu kitap da yine Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından basıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.