ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

TDP il Başkanı Karakuş Esnafları Ziyaret Etti

   Türkiye Değişim Partisi (TDP )Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi. 

10 Aralık 2022 21:00
TDP il Başkanı Karakuş Esnafları Ziyaret Etti

 

 

             Türkiye Değişim Partisi (TDP )Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

               Esnaf ziyaretleri kapsamında TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş sorunları dinleyerek, birebir esnafların sorunlarını not aldı. Karakuş, Partinin sevgi sofrası kurmak için yola çıktığını ve herkesin karnının doyacağını söyledi.

               Esnaflara çok büyük önem verdiklerini ve onların ışığının her zaman yanması gerektiğini kaydeden Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş,” Bizim davamız başkaları gibi dolar yarın sabah 40 lira olsun da biz yarın iktidar olalım davası değil.

               Memleket iyi olsun, biz iktidar olmayalım. Hiç önemli değil. Biz ülkemizin sıkıntılarını, sorunlarını, problemlerini en iyi bilen ve çözüm önerilerini en iyi sunan parti olacağız. Türkiye Değişim Partimiz gökyüzünde parlayan bir yıldız, dipten gelen bir dalga. Allah'ım izin verirse de İnşallah milletimizin ortak noktası olacak. Çünkü biz el ele, kol kola ve bütün milletimize omuz omuza olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

                   TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve beraberindeki heyet ile Akpınar esnaflarının sorunlarını genel merkeze ileteceklerini dile getirerek, “Türkiye Değişim Partisi üretimi destekleyen alın teri ve emeğin hakkını veren, evrensel hukuk kurallarına uyan, lafta değil icraatta Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyeti savunan, Cumhuriyetin değerlerine önem veren, inançlara saygılı laikliği baş tacı yapan, hudut ve bayrak birliği diyen rabbim izin verirse Türkiye'nin en yetenekli, en becerikli, en ehil kadrolarıyla yola çıkan bir partidir.

             Türkiye Değişim partimizin ana görüşü şudur: Biz tarafsız bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Güçlü bir parlamento istiyoruz ve bağımsız yargı istiyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.