ALTIN
 2.245,43
DOLAR
 32,1652
STERLİN
40,7273
EURO
 34,9060

YENİDEN REFAH PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM ”ÜŞÜYORUZ DUYAN VAR MI?”

             Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Yazıhan Sürür Mahallesinde katıldığı esnaf ve ev ziyaretlerinde Malatya'da tamamen dağıtılmamış olan kömür yardımları hakkında konuştu. Yazıhan Sürür Mahallesinde partililer ve köy halkıyla buluşan Yıldırım, kara kış kapımıza dayanmışken bu yardımların ivedilik ile ihtiyaç sahiplerine verilmesi lazım dedi. Yıldırım açıklamasında şunları söyledi; 

20 Aralık 2022 17:59
YENİDEN REFAH PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM  ”ÜŞÜYORUZ DUYAN VAR MI?”

 

 

             Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Yazıhan Sürür Mahallesinde katıldığı esnaf ve ev ziyaretlerinde Malatya'da tamamen dağıtılmamış olan kömür yardımları hakkında konuştu. Yazıhan Sürür Mahallesi'nde partililer ve köy halkıyla buluşan Yıldırım, kara kış kapımıza dayanmışken bu yardımların ivedilik ile ihtiyaç sahiplerine verilmesi lazım dedi. Yıldırım açıklamasında şunları söyledi;

              Kıymetli arkadaşlar Ocak ayı geldi, zemheri kendini gösteriyor. Malatya'nın neredeyse yarısına kömür yardımları daha yapılmamış. Hâlbuki bu temel hizmetler eskiden Ağustos Eylül aylarında tamamlanmış olurdu, şimdi neden bu zamana bırakıldı? Sosyal belediyecilik olmanın gerektirdiği asli görevi neden hala gerçekleştiremedikleri merak konusu.

               Sosyal belediyecilik adı altında şehrimize yakışmayan toplumun ve gençliğin ahlaki değerlerine bomba atan kişileri sahneye çıkardığınız gayreti fakir fukaranın temel ihtiyacına karşılık verememenizi ( ertelemeniz ) vicdanınız nasıl kaldıracak.

             Bizim belediye başkanlarımız yazın konser yarışına şu günlerde de yemek programları yarışına girmişler. Eğer yiğitseniz vatandaşa kömür yardımında da birbirinizle yarışın. Bunu yapın da biz de sizleri burada eleştirmek yerine tebrik edelim.

             Daha dün nereden geldiklerini kimlerden o istediklerini kimlerin kapılarını çaldıklarını unutanlar bugün bu temel ihtiyacı erteleyerek Vatandaşı nasıl bir zor duruma soktuğunun farkında değil. Çok merak ediyorum bu şekilde davranış gösteren başkanlarımızın bu ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını nasıl çalarak gönüllerine girecekler?

 

Melek baba’dan, Taş tepe’den, Kültepe’den, Yeşil tepe’den ve birçok gelir seviyesi aşağıda olan, akşama evine götüreceği ekmeği düşünen dar gelirli ailelerimizin kapısına nasıl gidecekler.

              Şimdi bu yazdıklarımızı okuyan kişiler “ bu hizmetin valilik ve Aile Sosyal Politikalar İl müdürlükleri yani devlet tarafından bir zatii yapılıyor” dediklerini duyar gibiyim duyar gibiyiz. Devletimizin yetişemediği yerlerde belediyemizin sosyal manada vatandaşlarına sahip çıkması gerekmiyor mu?

                Kıymetli arkadaşlar bunlar yazın Konser, kışın da televizyon yemek programları yapma yarışına girmişler. Şehrimizin gastronomisini tanıtmakta bile bir araya gelemeyip ayrı ayrı sesler olup tek bir ses olamayan belediye başkanları, gelin birçok televizyon kanallarını zengin edeceğiniz yerde hepiniz tek bir yürek tek bir ses olarak şehrimizin tanıtımı için mücadele verin.

              Ne ayrı ayrı ulusal TV lere çıkıyorsunuz ? Aynı yemek aynı Malatya toplu halde çıksanıza. Saçıp Savurduğunuz paraları fakir fukaranın evine ocağına ihtiyacına harcayın. Ki yarın oy istemek için kapılarına gittiğinizde yüzünüz olsun.

               Bu nasıl bir durum? Tanıtım karın doyurmaz, kışın evimizi ısıtmaz. Bu konuda yetkililerden özellikle yemek programlarından çıkmayan belediye başkanlarımızdan bir hamle bekliyoruz. Sözde Yiğitliklerini, televizyon programında anlatan başkanlarımız bu yiğitliklerini kömür dağıtımı yaparken de görmek istiyoruz…

             Bizler Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak her zaman bu durumları dile getireceğiz ve bu durumların takipçisi olacağız." dedi…

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.