ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

ENVER KİRAZDAN ÇGD ne 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ.

              10 yıldır CHP il başkanlığı yaparak partide bayağı emeği olan Enver Kiraz 24 Aralıkta yasa gereği görevinde istifa ederek partisinde Milletvekili aday adayı oldu.            Aday adaylığı süresince de boş durmayan ve sürekli partilileri vatandaşları ziyaret ederek önce partisini sonrada kandi aday adaylığını anlatarak CHP ne oy toplamaya devam ediyor. 

10 Ocak 2023 02:30
ENVER KİRAZDAN ÇGD ne 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ.

 

 

              10 yıldır CHP il başkanlığı yaparak partide bayağı emeği olan Enver Kiraz 24 Aralıkta yasa gereği görevinde istifa ederek partisinde Milletvekili aday adayı oldu.

           Aday adaylığı süresince de boş durmayan ve sürekli partilileri vatandaşları ziyaret ederek önce partisini sonrada kandi aday adaylığını anlatarak CHP ne oy toplamaya devam ediyor.

10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla da Çağdaş gazeteciler derneği Malatya şubesini yanında arkadaşları ile ziyaret etmiştir.

Enver Kiraz derneğimizde yaptığı açıklama da “ öncelikle 10 Ocak gazeteciler gününüzü kutluyorum.

           Gazeteciler 2022 yılında iktidarın baskısı altında çalışmış birçok gazeteci göz altına alınmış bazı gazeteciler rehin alınmıştır. 2022 Gazetecilik adına iyi geçmemiştir. 2023 yılı CHP iktidarında bağımsız ve tarafsız gazeteciliğin örneklerini uygulamaya koyarak demokrasi ve barış yolunda en büyük adımı atacağız .” dedi

            ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmende “ Öncelikle hoş geldiniz bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Sayın başkanımızın dediklerine katılıyorum. 2022 Yılı gerçekten sadece gazeteciler adına da değil genel anlamda da çok kötü geçti.

               Yokluk yoksullukla beraber yolsuzluk mafya varı olaylar cinayetler her birlikteliklerde ayrıştırmalar siyasi parti kapatma girişimleri bir çok milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması bazılarınınkini de kaldırmaya çalışmak adaletsiz hukuksuz  barıştan uzak özgürlükleri katleden bir yıl geçirdik diliyor temenni ediyoruz ki 2023 yılında büyük bir değişim yaşanır iktidar değişir demokrasi ve barış ülkemize hakim olur “ dedi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.