ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

İTİRAZIM VAR..RED EDİYORUM.

 

      YENİ DEVLET KURUYORUZ LİDERİDE RTE"DİYOR SARAYIN TETİKÇİSİ SÖZCÜSÜ. BİZ BU ÜLKENİN ONURLU EMEKÇİLERİ VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ OLARAK KURACAĞINIZ YENİ(İSLAMCI FAŞİST)DEVLETİ SİZE KURDURMAYACAGIZ...

      TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ATALARIMIZIN KANI CANI ILE ATA VE ARKADASLARININ GAYRET VE CESARETİ İLE KURULDU

 

BU GÜZELİM MEMLEKET

BU GÜZELİM ÜLKE

SAHİPSİZ DEĞİL..

 

BU COĞRAFYADA YAŞAYAN KADİM HALKLAR

DEMOKRATİK CUMHURİYETİ KURMA MUCADELESINDEN VAZGECMEYECEKTİR..

GÜN BİRLEŞME VE MÜCADELE GÜNÜDÜR..

      BİZLER ESITLIKCİ, ÖZGÜRLÜKÇÜ, LAİK KARDES HALKLARIN BİR ARADA YAŞADIĞI KAMUCU, DOĞAYI TALAN ETMEYEN DEVLET KURMA MUCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ..

EYYYY YENİ(İSLAMCI FAŞİST)DEVLET KURUYORUZ DİYEN MECZUPLAR SİZE O DEVLETİ KURDURMAYACAĞIZ..VEDE O DEVLETİN VADANDAŞI OLMAYACAĞIZ..

      BU ÜLKENİN ONURLU EMEKCILERİ VAR..TARİHSEL VE SİYASAL SORUMLULUKLARINI BİLİYORLAR LAİK SEKÜLER DEMOKRATİK GÜÇLERİ VAR..BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİL..

      BU ÜLKENİN EMPERYALİZME KARŞI BAĞIMSIZLIK, FAŞİZME KARŞI DEMOKRASİ, KAPİTALİZME KARŞI SOSYALİZM MUCADELESİNİ VEREN KADİM HALKLARI VAR. BU ÜLKE SAHIPSIZ DEGİL...

      O YENİ(ISLAMCI FAŞİST)DEVLETİ SİZE KURDURMAYACAGİZ..KURDURTMAYACAĞIZ

BUDA SİZE DERT OLSUN...

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.