ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

     Artık söylenen her şeyin koca bir hayal ve yalandan öteye gitmediğini ve yapılan tüm işlerin rant ile doğru orantılı olduğunu ve bu yolsuzlukları, usulsüzlükleri artık sahte bir dinci örtüsünün dahi örtmediğini AKP’liler dahil herkes görüyor. Özellikle AKP genel başkanı R.T.E de görmüş ve artık yeter diyecek duruma gelmiş ki yolsuzluk yapanı yakalarsam dışarıya koyarım demeye başladı.

Görünen o ki Çok önceden miadını doldurmuş olan AKP’yi Erdoğan bile artık toparlamaya çalışıyor ancak toparlayamıyor gibi görünüyor. Kendi yönetimlerini metal yorgunluklar var diyerek değiştirmeye çalışıyor.

    Metal yorgunluğu diye bir şey olmaz. Yönetimin başı yanlış kelimeler kullanabiliyor ancak hiç kimse korkudan ağzını açamıyor düzeltemiyor. Birileri harbiden çıkıp efendim paşam padişahım hünkârım Metal yorgunluğu olmaz, ayrışması olur.

    Artık halktan da kendi içlerinde de hiç kimse de inanç kalmadı. Bu nedenle AKP kadroları ve destekçileri yolun sonuna gelindiğinin farkında.

    Yanlış yöneterek ya da bilinçli olarak ülkenin her alanda yani ekonomik, sosyal,  dış işleri ve fetö terör örgütü dâhil tüm terör olayları neticesizlikleri her şeyin uçuruma düşürülmüş olması açık ve aleni ortada.  Bunlarla birlikte tüm devlet kurumlarının ve kamu mallarının sürat ile yağmalanması halk tarafından net bir şekilde görülüyor.

    Yani artık AKP gemisi tamamen halkın nezdinde de yönetim icraatları ile de güvenilirliğini yitirmiş ve siyasi tarihe geldiği günlerde ki kazandığı itibarını kaybetmektedir bu gidişle de kazanması mümkün görülmüyor.

    Devletin ve milletin kimyasına müdahale ederek, hiç bir demokratik kurala uymayan bir sistem getirmiş ve uygulamaya çalışması halkın yemesi içmesi ile giyinmesi yürümesi ile inançları ile oynaması etni sitesi için katliamların yapılması bardağı taşıran son damlalar olmuştur

İlkel ve gerici saldırgan politikalar ile yönetilen tutarsız bir Türkiye, bölgedeki tüm etkinliğini ve ciddiyetini kaybetmiştir.

    Türkiye hiçbir komşusu ile barışık değil hiçbir çağdaş demokratik Dünya ülkeleri ile barışık değil.

Dünya da KATAR dışında artık gideceğimiz bir ülke kalmamış durumdayız

    Bakanların dahi bazı ülkeler tarafından istenmeyen adam olarak ilan ediliyorsa ve ülkelere sokulmuyorsa ne demek gerekir?

Devlet tüm kurumları ile iflas ettirilmiş ve hala Cumhuriyet ve Atatürk’e olan kinlerini kusmaya devam etmekteler.

    Milli eğitim müfredatı ile 15 yıldır oynamakla kalbura çevirdiler o nedenle veliler şaşkın öğrenciler şaşkın. Özellikle Atatürk ve değerlerini yok etmek için demokrasiyi ve Cumhuriyeti yok etmek için çok yoğun bir çaba sarf edilmektedir.

     Çok kötü yönetimlerle İstikrarsız bir ülke yarattılar ve yalanla yönettiler. Ülkeyi açıkça yağmaya açtılar, tüm demokratik çağdaş Cumhuriyet ve demokrasi değerler ahlaka sığmayan tezlerle yok ediliyor.

     Şu an ellerinden gelse inanın tüm tarikat liderlerini orduya komutan olarak atama yaparlar.

FETÖ terörü dediler 15 Temmuzu bayram ilan ettiler doğruda yaptılar ancak FETÖ nün en üst düzeyde ki adamın kardeşini yanlarına danışman olarak aldılar. Peki, bu ne lahana bu ne turşu demezler mi adama.

    Bunun yanında terörle mücadele adına bilmem ne bankasına şu kadar para yatıran garibanları da işinden gücünden ettiler ceza evlerine attılar. Bu nedenle FETÖ Terörü dâhil hiçbir terör olayı bitmedi uyguladıkları yanlış ve eksik politikalar terörü azdırdı.

Ekonomi ha keza iç ve dış borç almış başını gidiyor doğmamış tüyü bitmemiş çocuklarımızı borçlandırıyorlar.

Bir devletin Bakanı bir kaçakçının önüne yatar mı?

Bir banka müdürünün evinde yatak odasında ayakkabı kutularında milyon dolarlar olur mu?

Bu müdür efendi dolarla mı sex yapıyor?

Ve bir kaçakçının el konulan paraları faiziyle birlikte geri ödenir mi?

Bir ülkeyi yöneten kişi çocuğuna ”Evdeki paraları sıfırla” der mi? Ne oldu o paralar? Nereden gelmişti? Nereye gitti?

   Hele son günlerde ki eski bakan çağlayanın ABD de yargılanmaya başlaması bardağı taşıran son damla reisin dediği gibi orda esas AKP adına pis kokular çıkacak ve Türkiyeyi de etkisi altına alacak gibi görünüyor.

   Tükenmişlerdi şimdi iyice dibe vurdular, artık en baştaki de dâhil hiç bir güç AKP’yi kurtaramaz. Tabi AKP tükendiği içinde birilerinin Sultanlık hayali de bitiyor gibi, çünkü gemi su alıyor ve gemi karaya oturdu.

 Bu tükenmişliğin en büyük nedenlerinden biri memleketin her noktasında kamu mallarına ve vatandaşın zeytini gibi değerlere uzanan yandaş ve kirli eller.

    Toroslar’ ın en tepesinde bile yapılan yağma gibi, her bölge halkının gözleri önünde açık, açık gerçekleştirilen vurgunlar, peş keşler, gittikçe fakirleşen halkın gözünden kaçmıyor.

Camilere yapılan cömertçe yardımlar da bu işleri kapatmıyor.

Gittikçe zenginleşen AKP kadroları, yandaşları ve fakirleşen halk büyük bir tezat doğuruyor.

Tabi sadece bununla bitmiyor.

Darmadağın edilen ettirilen devlet kurumları görev yapmıyor ve beceremiyorlar çünkü tüm teamüller yok oldu.

Tüm kadroları imam ve cemaatçilerden oluşan iktidar devleti kabile gibi yönetmeye çalışıyor.

İnsan hiç otel yapmak için ormanları yakanlara göz yumar, onu teşvik eder mi?

Bunu yapacak insanın bir cani olması lazım. Yakıyorlar, yerleri zapt ediyorlar ve kendilerine rant alanı yaratıyorlar işte.

    Devleti de o hale getirdiler ülkeyi yaktılar, hep birlikte bu yangından nemalandılar, gözleri doymadı ve saldırdıkça saldırdılar. Yargılanmamak için yargıyı bitirdiler anayasa mahkemesi başkanı bile iki kat olmaktan çekinmiyor, Onların emirlerini dinlemeyecek orduyu AKP nin ordusu durumuna getiriyorlar, onları yakalayacak güvenliği emniyeti güvensiz duruma getiriyorlar, kendilerini koruyacak asker kaçaklarından mafya yarattılar bunlarda yetmedi alternatif milis kuvvetler kurdular.

Neden? Çünkü suçlular biliyorlar ve yapılanların ağır bedeli var.

Devleti suç işleyen bir hale getirip ve işledikleri suçları gizlemek için yandaşlarının yağmaladığı bir alan haline getiren bu zihniyet ne millidir ne de dinidir.

Kendi uydurmaları halkı kandırma masallarından başka bir şey değildir

Devlet terbiyesi, devlet ahlakı ve ciddi devlet anlayışından eser yoktur.

AKP başkan ve yönetimleri ve yandaşları parti daşları artık yolun sonunda olduklarını gördüklerinden yeni bir değişim istiyorlar ancak nafile gibi

Artık Halk inanmıyor ve oy vermeyecek ama yarattıkları tahribat ve yaratacakları kaos öyle kolayca bertaraf edilemeyecek. Yerine geleceklerin işi gerçekten zor.

Hep yazdım ülkeyi bir kaosun içine atarak kurtulma yoluna gidecekler.

     O yüzden bugün saldırı başlattılar Atatürk’e, o yüzden saldırıyorlar, açık giyinen kadınlara o yüzden saldırıyorlar cumhuriyete o yüzden saldırıyorlar demokrasiyi o yüzden yok etmeye çalışıyorlar ama nafile yolun sonu görülmeye başlandı gibi

     Tüm okulları İmam Hatip’te yapsan, müfredatları değiştirerek çağdaş laik bilimsel demokratik eğitimden vaz geçsen de devletin tüm kurumlarını onlara teslim etsen de, ahlaksızlığı taciz tecavüzü yolsuzluğu hırsızlığı meşrulaştırsan da, ki öyle yaptınız görülüyor ki yine kurtaramayacak yine tehlikede iktidarınız yine yolun sonuna yaklaştınız yaklaşıyorsunuz

    İnanç eksik, yurtseverlik eksik, yurtsever ruh eksik, memleket sevdası eksik paraya tapanlar da bunların hiçbiri olmaz, ülkesini satanlarda bunların hiçbiri olmaz, o yüzden sizin bu maya tutmaz….

Yol yaptık deyip yollarını bulanlarda, memleketi Araplara satanlar da, ormanlarını yakıp otel yapanlarda, kaçakçıların önüne yatanlarda, hırsızı tecavüzcüyü koruyanlarda, memleketi ve insanlarını emperyalistlere pazarlayanlar da, din satıp halkını cehaletin kucağına itenler de bu meziyetler olmaz kardeşim.

Başaramadınız çünkü daha yurtseverleri bitiremediniz, bitiremeyeceksiniz….Çünkü film bitti…

    Tükenmişliğin çaresiz çırpınışları içinde çok daha büyük yaralar açacak belki, tahrip gücü yüksek bir bomba gibi ülkenin üzerine düşerek 8 derece deprem gibi ortalığı yakıp yıktınız……..

 Ama Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş kurtuluş kararlılığını ilke yürekliliğini bu halkın kalbinden beyninden yıkamadınız

     Bu ülke yeniden yok edilmek istenen Cumhuriyet’in kuruluş ayarlarına demokrasiye daha güçlü daha ilkeli ve kararlı bir şekilde dönmek zorundadır ve dönecektir dönmelidir.

    Cumhuriyetin kurulması ve demokrasiye geçildiği günden bu güne DP ler, AP ler, MSP ler, ANAP lar, MHP ler SHP ler DSP ler CHP ve diğer ufak tefek partiler zaman zaman iktidar oldular koalisyon ortağı oldular bir şekilde ülkeyi yönettiler yönetemediler ancak CHP ve MHP hariç hepsi batıl oldu unutuldu.

Bilmem anlatabildim mi?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.