ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

    Enişte demek ''namus bekçisi '' demektir.  Darbe oluyor! MİT ortada yok! Enişte Cumhurbaşkanına darbe haberini veriyor. Böyle enişteye kurban olunmaz mı? Tabi ki çok nankör Enişteler de var.

Oğlum seni evimize aldık. Güzeller güzeli Ebru kızımızı verdik sana, iç ve dış işleri Bakanları emrine verdik. Tüm özel uçakları emrine verdik! Dış hatları Vip- MİP kapılarında rahatlıkla geçtin sana ses çıkaran oldu mu?

         Millet bir çakıyı karşı tarafa geçiremezken, sen her gün tonlarca altını elini kolunu sallayarak geçiriyordun. Seni yılın en iyi iş adamları arasına koyduk. Numan ağabey kendi elleriyle sana plaket verdi.

   Senin için koca 4 tane bakanımızı dahi '' bozuk para '' gibi harcadık. Bakanları her gün '' yüce divan yolu '' ile tehdit eden iktidar partilerini dahi susturduk.

İran ana ülken seni dahi kaçak yollarla ülkeye altın koyduğu için seni ortaklarını yargıladı. Seni yine kurda kuşa yem etmedik.

    Koskoca HALK Bankasının tertemiz müdürünü dahi sana kurban ettik. Gerçi Müdür de anasının gözü '' millet eskisini koyacağı kutu bulamazken, sen kalk paraları boş kutulara diziyorsun.'' belanı öyle Enişteden bulursun.

    Ulan enişte Askerlerimizin başına çuval geçirildi.  ABD'ye müzik notası dahi vermedik!  Sen bir haftadır yoksun, aramadık yer kalmadı. ABD' ye vermedik nota kalmadı. Enişte senin için '' öttü '' pardon ''itirafçı '' olduğunu söylüyorlar. Eğer öyle bir şey var ise sana verdiğimiz emekler haram olsun.  Yüzüne gözüne dursun.

   AB, ABD, BM, güçlere meydan okuyan Cumhurbaşkanımız şahsında Türkiye '' kumpas '' kuruyorsun.

Haklısın! Bir Ebru kızımız kadar olamadık. Hemen boşanma davası açtı. Baban, Annen dahi seni düşünmüyor.

    Vatandaşı olduğun ülkenin şeyinde değilsin. Ulan senin tasanı biz çekiyoruz. Tabii haklısın yılanlara hakaret olacak ama '' yılanın başını küçükken ezeceksin.''

    Bakan arkadaşlarınla birlikte seni yargılamış olsaydık. Herkesin kirli çamaşırları ortaya çıksaydı. Ülkemizdeki '' ekonomik krizi '' bırakıp senle uğraşmazdık. Bitmiş olan '' Eğitim sistemimizi '' bırakıp kirli çamaşırlarla uğraşmazdık. Bitmiş olan komşu ilişkilerimizi düzelteceğimize bir kişiyle uğraşıyoruz.

Aslında ortada bir ticaret ya da kara para trafiği var. ABD toprakları üzerinde işleyen bir durum değildir. ABD bu işin üzerinde durmanın nedeni '' HALK bank üzerinde yapılan alış veriş dolar kuru üzerinde yapılıyor. Bu durumdan doların sahibi olan ABD dolar sistemine - kuruna yansıtılmıyor.'' tek problem buradan kaynaklanıyor.

Bu dava hukuki değil siyasi olacaktır.

  Tek sebep Türkiye'nin orta doğadaki Rusya, İran, Türkiye ittifakından kaynaklanıyor. Türkiye'nin Ortadoğu’daki yanlış politikadan kaynaklanıyor.

Türkiye Salim Müslüm'ü çağırdığında ortak hareket edilseydi. Türkiye o zaman bölgenin en güçlü, söz sahibi olan ülke olurdu.

    Benimde anlamadığım bir şey var:

   Cumhurbaşkanımız, ABD'ye AB( Avrupa Birliğine), BM ( Bileşmiş Milletlere ),  NATO' ya ve tüm batılı ülkelere restini çekiyor. Bu arada NATO'yu kınıyorum. Bu yapılan düze düz tehdittir. Biran önce suçluları cezalandırmalıdır.

   Şunu da unutmamak lazım! NATO Rusyalı geçmişte tehdit olarak görüp ona karşı kurulan bir silahlı güçtür.

    Sen Rusya ile iyi ilişkiler kurarsan, diğer üyelerde bu tür çirkin olaylara sebebiyet verirler.

Neyse her şey unutulur da bu şerefsiz eniştelerin yaptıkları unutulmaz.

Biri gider FETO ile darbeye yapar.

Biri gider ABD ile kumpas kurar.

Ah be enişte, ah

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.