ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

Kim yazmışsa ne güzel yazmış, paylaşmazsam yazana ayıp etmiş olurum. Yazık olurdu.

Gerçekten ülkemizde o kadar acayip ve talihsiz mesnetsiz işler oluyor ki inanasın geliyor birkaç dakika bile olmayan birkaç dakikalık zaman da bir bakıyorsunuz tam aksi söylenmiş ve milletimiz! Bir öncekini de sonrakini de eli kızarana kadar alkışlıyor destekliyor.

B arada bir Stalin fıkrası ile sizleri yazı ile baş başa bırakayım. İbrahim Göçmen

 

Stalin bir kış günü arkadaşları ile votka içmektedir.

Biraz kafayı bulunca oradan bana bir tavuk getirin der.

Stalin canlı canlı tavuğun tüylerini yolmaya başlar.

Bütün tüyler yolunduktan sonra tavuğu bırakır

Tavuk can havliyle dışarı kaçmak ister.

Ama Rusya nın soğuğu nedeni ile şömineye doğru koşmaya başlar.

Şömineye yaklaştığında çıplak derisi sızladığı için tekrar Stalin in ayaklarının dibine gelir ve oraya çöker.

Stalin tavuğa biraz yem verir ve kalkıp yürümeye başlar..

Stalin yürüdükçe tavukta beraber yürümeye başlar..

Stalin arkadaşlarına dönerek şöyle der..

HALK işte bu tavuk gibidir

Tüylerini yolup çaresiz ve savunmasız bıraktığınızda birazcık yem verdiğinizde asla sizi bırakmaz

*******

    TAM İNANIYORDUM Kİ....

Tam "İNANACAM" ..! Askerin başına geçirilen çuval ve reisin *ne notası, müzik notası mı veriyorsunuz*dediği geliyor aklıma.

     Tam "İNANACAM" ..! ''sahte diploma '' , "Ayakkabı kutuları", "Para kasaları", ''Sıfırladın mı oğlum'', ''bir kaç milyon kaldı baba'' geliyor aklıma.

     Tam "İNANACAM".! Rıza Zarrap, "700 milyonluk saat"; tüyü bitmemiş yetim hakları geliyor aklıma.

    Tam "İNANACAM".! Bakara, makara" ve camilerde, Hac'da boy boy poz veren; elinde Kuran'la siyaset yapan "Din" tüccarı sahtekârlar geliyor aklıma.

      Tam "İNANACAM"..! Davul, zurnalı karşılanan PKK-PYD İŞİDLİ teröristler geliyor aklıma.

''Kazılan hendekler'' kahraman Şehitler, kahraman Gaziler, döşenen mayınlar geliyor aklıma.

      Tam "İNANACAM" ..! BOP Eş başkanı REİS, İsrail, Amerika, emperyalistler geliyor aklıma.

Tam "İNANACAM" ..! Kızılay Maden Suyu şişesine kadar ''KALDIRILAN T.C.'', Andımız, Ulusal Bayramlar; alçakça indirilen Bayraklar geliyor aklıma.

        "İstiklal Marşı'na ne gerek var." diyenler, Türkiye Cumhuriyeti adından rahatsız olanlar, Atatürk e, cumhuriyete düşman meclis başkanı,"Türk bayrağı olmasın, Türkiye Bayrağı" olsun diyenler geliyor aklıma.

        Tam "İNANACAM" ..! SAHTE, MÜHÜRSÜZ, ÇALINAN OY PUSULALARI, KUKLA Y.S.K., Dağıtılan kömürler, makarnalar; suyu, elektriği olmayan köylere gönderilen buzdolapları, çamaşır makineleri geliyor aklıma.

Tam "İNANACAM" ..! Kıbrıs, Ege'deki adalar geliyor aklıma.

Daha neler geliyor, neler aklıma.

       Madenlerde birilerinin çıkarı için ölen işçiler; TARİKAT YURTLARINDA tecavüze uğrayan masum çocuklar, bunları savunan hükümetimiz ve yalanları geliyor aklıma.

       Satılan,yandaşlara peşkeş çekilen, yağmalanan, talan edilen, FABRİKALARIMIZ, KURUMLARIMIZ geliyor aklıma.; Üstelik kurdukları BİR TEK FABRİKA BİLE YOK iken;

      Yabancıların her türlü; tohumdan, diş macununa, deterjanından, arabasına kadar; sömürenler rahat etsin diye değiştirilen gümrük kanunları geliyor aklıma;

        Aslında devletin yapması gerekirken; devletin parası ile, TEDAVİ OLMASAK BİLE PARASINI ÖDEDİĞİMİZ hastane yapıp, rant elde eden yabancı sermaye ve yandaşlar; GEÇMESEK BİLE parasını ödediğimiz maliyeti yüksek *VURGUN* köprüleri, oto yollar, tüp geçitler ve İFLAS ETTİRİLEN TARIM, Dışarıdan alınan SAMANLAR, HAYVANCILIK, GÖZÜMÜZÜN NURU SATILAN ŞEKER FABRİKALARIMIZ, VE bunlardan UTANMAYAN BAKANLARIMIZ geliyor aklıma.

        Tam "İNANACAM"..! Bir de açlıktan kıvransa bile bunlara tepki gösteremeyen, gösterdiğinde SAHTE, UYDURULAN SUÇLAMALARLA SİNDİRİLMİŞ halkımız geliyor aklıma...

Dünya'nın en pahalı suyu, elektriği, benzini, doğal gaza, ha bire, dolar nedeniyle denilerek tekrar tekrar yapılan zamlar; dolar düşünce düşürülmeyen o zamlar geliyor aklıma.

         Bir de "Gemicikler, yatlar, villalar, saraylar, haram parayla hacca gidenler, saltanat sürenler, her yerde TORPİLSİZ yürümeyen işler geliyor aklıma.

       Bu aziz Türk Milleti'ne kurşun sıktıran, uşak, maşa, hain, alçak Fetö ve onun elini öpmek için sıraya girip, ZERRE KADAR BEDEL ÖDEMEYEN ve hatta ÖDÜLLENDİRİLEN, ahlaksızca hala siyaset yapanlar,; bir de ne acı ki O NAMUSSUZLARIN BEDELİNİ ÖDEYEN masumlar, haksızlığa uğrayıp, hala hukuk, adalet bekleyen, HAPİSHANEDE YILLARCA YATIRILAN, Atatürkçüler, vatanseverler geliyor aklıma.

       Askerimize kumpas kuranlar; TSK' nın en önemli, en mahremine, en gizli dosyalarına, planlarına el koyanlar, koyduranlar ve bunlara müsaade edip sahip çıkanlar geliyor aklıma.

         Tam ''İNANACAM " ..! ŞEREFSİZ AMERİKA, İSRAİLİN, İNGİLTERE ve FIRANSA' nın Terörist olduğunu bile bile, MASUM, ÜSTELİK DE MÜSLÜMAN İNSANLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE, bu İslam ülkelerinin PARÇALANMASINA DESTEK OLUNMASI GELİYOR AKLIMA………..

... VE ÇOK CANIMI YAKIYOR...

Aklıma daha daha sayamayacağım haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlikler geliyor......... “

Alıntı

    Önümüzdeki SEÇİMLERDE bunları düşünerek oyumu kullanacağım...  Tam aklıma oylarım özgür iradem çalınacak mı diye aklıma gelmiyor değil

UMARIM DAHA GÜZEL GÜNLERİ GÖREBİLİRİZ... DİYE AKLIMA GELİYOR ANCAK BU GİDİŞAT İYİYE ÇOK FAZLA BENZEMİYOR HAKKIMIZDA HAYIRLISI. İbrahim göçmenT

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.