ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

       27 Ocakta oynanması gereken Y.Malatya spor – Trabzonspor maçının 24 Ocakta akşam vakti Elazığ ve Malatya’mızda gerçekleşen  6.8 şiddetinde deprem tabii affet yüzünden bir şekilde tehir edilerek başka bir tarihe ertelenmesi son günlerde birileri daha doğrusu kendini bilmez kendi boy ve boyutuna bakmadan gevşekliğini hatta kendi  ya……lığını görmeden Malatya sporumuzun başkanı Adil Gevrek e söz söylemeye hakaret etmeye dolayısıyla Malatya sporumuza ve Malatyalılara hakaret etmeye çalışıyorlar.

         Öncelikle şunu açık ve net olarak söylemek gerekirse ADİL GEVREK bizim Malatya’mızın gönlünde spor camiasının kalbinde yer yapmış yaptığı doğru düzgün sportif çalışmalarla Malatya sporu 2. Ligden almış 1. Lige oradan da süper lige taşımış.

         Devamında birinci yıl süper ligde başarılı bir sezon geçirmiş ikinci yıl yani geçen yıi ilk beşte durarak Avrupa da maçlar yapmaya hak kazanmış Türkiye kupası finali oynayan bir takım olmuştur.

        Bu sene de birinci yarıda başarılı bir yarım sezon geçirmiş Sergen yalçının kaprisleri yüzünde ikinci devreye ve kupada iyi başlamamış ancak yine de Y.Malatya spor şu gün itibarı ile 9. Sırada yoluna yeni hocasıyla kaprislerden arınmış bir teknik adamla yoluna devam edecek.

        İşte bu Malatya spor ve Adil Gevrek başarısı İstanbul da bazı medya sahiplerini ve onların tetikçileri yorumcuları rahatsız etmiş olacak gibi kaç gündür kendi televizyonlarında tetikçi yalaka yağcı yorumcularla birlikte ADİL GEVREK başkana salyalarını akıtarak saldırıyorlar. Bilmiyorlar ki ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar diyeceğim ama bakıyorum bu Uyuz enikler yerlerini bile yakamayacak kadar alçak edepten ve adaptan yoksun yaratıklar.

     Bu acayip yaratıklar Anadolu yu kabul edemiyor Anadolu da gelen gelişen özellikle spor dallarında ki başarıları ve bunu başaranları kabul etmiyor edemiyorlar.

        Hâlbuki bunlar bu şereften haysiyetten yoksun programların yerine daha akıllı daha mantıklı ve yapılan her güzel olayı başarıyı destekleseler en azında bu gün yaptıkları gibi salyalarla saldırmadan izleseler inanın Anadolu da çok daha güzel işler ortaya çıkar. Bundan kendileri de ülkemizde faydalanır.

        Ancak bu yoz yobaz kendini bilmez mahlûkatlar istiyorlar ki hep bana rab bana mantığı ile birkaç kişi ile rantı paylaşarak yanlarında ki tetikçilere de birkaç kemik atarak durumu idare etmek ten başka bir şey düşünmüyorlar.

         Onlar bunlar şunlar hiçbir şeyler. Ne peşinde koşarlarsa koşsunlar bu kervan hiç durmadan hiçbir sıkıntıya düşmeden yoluna devam ediyor edecektir. Kervancı başı ADİL GEVREK dim dik ayakta ve kervanı en sağlıklı bir şekilde yürütmektedir gideceği yere kadar gitmekte kararlıdır Malatya spor taraftarı ile şehri ile başkanın yanındadır yanında olacaktır.

         ADİL GEVREK in soyadı gevrektir ancak damarına basılırsa çok da gevrek olmadığı olmayacağı bir o kadar sert olduğu da anlaşılacaktır. Benim az çok tanıdığım ADİL GEVREK Kendisi hakkında söylenenleri dinlemek te ve notunu almaktadır zamanı geldiğinde gereken cevap gerekenlere verilir verecektir.  

Şu an ADİL GEVREK sessizliğini koruyor ama Hz. Mevlana nın söylemini de hatırlatıyor; “Sessizliğim asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye “

 

       O televizyonda konuşan sözüm ona yorumcular ve onları orada konuşturan kimlerse sizler orada sadece Adil gevrek değil Malatya ve Malatyalı ları da bu işe katarak sözüm ona yalan yanlış hakret dolu sözlerle program yaptığınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Malatya bir bütündür ve Y. Malatya spor ve ADİL GEVREK te bu bütünün bir parçasıdır.

         Y.Malatya spor tüm Malatya’nın sembolüdür Malatya yı birleştiren kemikleştiren harçtır zamktır.

Bu nedenle herkes konuştuğunu yazdığını söylediğini tartsın ölçsün hatta üç sefer ölçsün ondan sonra biçsin ki yanlış olmaya yanlış yapılmaya.

         Sayın ADİL GEVREK bu tür parazitler biliyorum senin inandığın yolda sinek kadar küçük ve yaptığın yapacağın güzel işlerde etkili olacağını etkili olacaklarını hiç aklımda bile geçirmiyorum.

     Siz beş yıllık süreçte sportif olarak çok iyi yönettiniz halen de yönetiyorsunuz.

 Yolunuz açık olsun

        Bu tür parazitlere kafanı hiç takmadan daha uzun yıllar Y.Malatya spora başarılı sezonlar yaşatacağına inanarak her zaman doğrunun yanında olan biri olarak yanındayım yanındayız

Başarılarınızın devamını diliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.