ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

 

 

       Günümüzde yoğun bir şekilde yaşanan siyaset ahlakı bitti. Yola çıktığını yolda bırakan, çelme takıp düşürmek birilerinin modası oldu. Bugünlerde ortalıkta dolaşan bazı zübükler gibi...

Bu tiplerin cenneti de cehennemi de ayrılmıştır.

Bir hikayeyle pekiştirelim.

      Adam trafik kazası geçirir ve yanındaki köpeği ile birlikte ölür. Öteki dünyaya intikal eder. Uzun süre yürüdükten sonra ilerde bir kapı görür. Kapının önünde oturan yaşlı amcaya "amca çok susadık suyun var mı?" diye sorar.

       Amca "Tabi evladım kapının ardında çok su var içeri gir" der. Üstünde "cennet kapısı" yazan kapıdan içeri girmek üzereyken, amca "yalnız sen girebilirsin köpeğin giremez" der.

        Adam yalvarır köpeğiyle girmek için onunda çok susadığını anlatır ama izin alamaz. Bunun üzerine adam ordan ayrılır başka yöne yürür.

        Epey yürüdükten sonra karşısına bir kapı daha çıkar. Önünde oturan yaşlı kadına "teyze çok susadık suyun var mı" diye sorar. Kadın "elbette evladım içeri gir çok su var" der.

         Adam "köpeğim de girebilir mi" diye sorar. Kadın "tabi ki evladım" der. İçeri gireceği sırada adam sorar "teyze bu ne kapısı?" Kadın "cennet kapısı" diye cevap verir. Adam da "teyze geride bir kapı daha var sizin kapının ismini kullanıyorlar taklit ediyorlar sizi" der. Kadın da "evladım onlar bizim arkadaşlarımız, orası aslında cehennem kapısı, son dakikada dostlarını satanların gireceği yerdir" diye cevap verir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.